Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Világújdonságok érkeznek a Hungexpóra

Világújdonságok érkeznek a Hungexpóra
  • 2016. 02. 15.

Világújdonságokkal, különleges standdal és sztárvendégekkel készül a csütörtökön nyíló 25. jubileumi Budapest Boat Show-ra a Jet-Power Hungary Kft., a világhírű Sea-Doo jet-skik és a legendás Evinrude csónakmotorok hazai importőre.

"A hazai jet-ski piacon véget ért a válság, ráadásul éppen a legjobbkor élénkül a vásárlóerő hiszen igazán nagyszerű újdonságok várják 2016-ban a jet-skik  és a vizek szerelmeseit" - mondja Major Sándor. A Jet Power Hungary ügyvezetője.

"Inmáron a környezet védelmét szem előtt tartó vásárlókat is tökéletesen ki tudjuk szolgálni hiszen a 90 lóerős, különböző divatszínekben pompázó Spark modell például két személy számára teljes értékű jet-skiként, vizisí, fánk és banán húzására alkalmas sporteszközként is megelégszik óránként 6 liter benzinnel, ami világrekord alacsony fogyasztást és károsanyag kibocsájtást jelent" - emelte ki a cégvezető.

A Budapest Boat Shown, Magyarországon elsőként természetesen megtekinthető lesz a globális Sea-Doo kínálat csúcsmodellje, a 300 lóerős GTX limited is amely állítható kormányával, mélységmérőjével, inteligens fékrendszerével a világ jet-ski kínálatának egyik csúcsmodelljét jelenti.

Major Sándor arról is beszélt, hogy a több mint 100 esztendős múltra visszatekintő Evinrude csónak külmotorok az idei évtől inmáron 300 lóerős változatban is kaphatóak. Fontosnak tartotta azonban azt is megemlíteni, hogy a hazai szabályozásnak köszönhetően, miszerint 7 méteres hajóhosszig és 10 lóerős motorerőig mindenfajta papír nélkül is használhatóak a motorcsónakok, népszerűek lehetnek a 3 év garanciával kínált szupertakarékos, kézben is hordozható, kisebb teljesítményű Evinrude külmotorok is.

{banner}

A jubileumi Boat Show látványos Jet-Power standján természetesen helyet kapnak a Bombardier szárazföldi használatú Can-Am termékei, köztük a kínálat csúcsát képező Maverick 1000 X DS Turbo is amely 131 lóerejével, akár négyszemélyes változatban is rendelhető verziójával igazi kis terepversenyautó benyomását kelti.

Major Sándor arra is felhívta a figyelmet, hogy 2016-tól a Can-Am quadjai és homokfutói 20% kezdőrészlettől, részletre is megvásárolhatóak a Jet-Power Kft.-nél.