Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bocuse d Or a METRO támogatásával

Bocuse d Or a METRO támogatásával Bocuse d Or a METRO támogatásával Bocuse d Or a METRO támogatásával Bocuse d Or a METRO támogatásával
B3V3Z3T3M

A 2016-ban Magyarországon megrendezésre kerülő Bocuse d’Or magyar és Európai Döntőjének alkalmából a METRO Kereskedelmi Kft. lett a Magyar Bocuse d’Or Akadémia arany fokozatú pártoló tagja” és a „Magyar Bocuse d’Or Akadémia hivatalos alapanyag beszállítója”. A hazai gasztronómia elkötelezett támogatójaként a Metro közel 10 éve segíti a Magyar Bocuse d’Or Akadémia működését és támogatja a Bocuse d’Or magyarországi indulóinak felkészülését. A METRO termékek kiemelt minősége és megbízhatósága, továbbá a nagykereskedelmi áruházlánc nemzetközi jelenléte es gondosan ellenőrzött beszállítói bázisa biztosítja a Bocuse d’Or magyarországi és európai döntőjének szakmai hátterét.

2016-ban a METRO Kereskedelmi Kft. biztosítja a Bocuse d’Or magyar és európai döntőjének alapanyag szükségletét, és számos módon segíti a magyar csapat felkészülését is. A csapat felkészüléshez használt alapanyagok és kiegészítő eszközök jelentős részét a METRO biztosítja. Ezen kívül, dedikált szakértői gárdával, tréninghelyszínek (Gasztroakadémia) biztosításával támogatja a csapat professzionális felkészülését. A decemberi elődöntő óta eddig 4 alkalommal biztosított helyszínt a METRO Gasztroakadémia a hat magyar csapat felkészülésének, és biztosította számukra a teljes hús, hal és zöldség alapanyag szükségletet. Ezen felül az egyik induló magyar chefnek, Volenter Istvánnak a Gasztroakadémia biztosítja a folyamatos helyszínt felkészüléséhez.

2016. február 18-án kerül sor a Bocuse d’Or magyar döntőjére a FEHOVA Kiállítás keretein belül. A rangos megmérettetésen dől el, hogy ki lesz az a szerencsés magyar séf a hat közül, aki a májusi európai döntőn képviselheti majd hazánkat. A magyar döntőre a METRO biztosítja a hús és hal alapanyagokat, illetve az ultra friss csírákat a séfek munkájához. Ezt követően pedig a magyar győztes felkészülését támogatja a szükséges hús és hal alapanyagokkal, ill. nem élelmiszer kiegészítőkkel.