Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az anyacég egyik vezetője, Luca Meffle is meglátogatta a Bavaria Magyarország standját a 25. Budapest Boat Show-on

Az anyacég egyik vezetője, Luca Meffle is meglátogatta a Bavaria Magyarország standját a 25. Budapest Boat Show-on Az anyacég egyik vezetője, Luca Meffle is meglátogatta a Bavaria Magyarország standját a 25. Budapest Boat Show-on Az anyacég egyik vezetője, Luca Meffle is meglátogatta a Bavaria Magyarország standját a 25. Budapest Boat Show-on
  • 2016. 02. 21.

Aranyfokozatú háttérrel rendelkezik a magyar partnerünk”

Igazán kitett magáért a Bavaria Magyarország az idei, 25. alkalommal megrendezett Budapest Boat Show-n. A 2016. február 18-21. között megrendezett kiállításra megérkezett a német anyacég egyik legfőbb vezetője, Luca Meffle, aki maximálisan meg volt elégedve a látottakkal, és büszkeséggel töltötte el az a tudat, hogy a Bavaria 400 négyzetméteres standján lett kiállítva Magyarország legnagyobb szárazföldi szigetének legnagyobb motoros hajója, a Sport 360.

{gallery}

{banner}

Ön a cég egyik legmagasabb tisztviselője. Mi tartozik világszinten a Bavariánál az Ön irányítása alá?

– Huszonkét ország, többek között Ausztrália, Új-Zéland, Anglia, Törökország vagy éppen Magyarország értékesítését irányítom, felügyelem. A munkámból fakadóan szinte állandóan úton vagyok, ide például Isztambulból érkeztem, és rövidesen Bécsbe, majd utána Dubaiba utazom tovább.

 

Nemrég rendezték meg hazájának a legnagyobb hajóskiállítását. Milyen tapasztalatokat szerzett ott, és milyen eredménnyel zárult a düsseldorfi Boat Show a cég számára?

– Fantasztikus rendezvény volt a düsseldorfi, számunkra talán az év legfontosabb rendezvénye. Nem véletlen, hogy 3500 négyzetméteren 19 hajót állítottunk ki, és valamennyi partnercégünk képviseltette magát a kiállítás hét napján. Kereskedelmi szempontból is nagyon sikeres volt számunkra Düsseldorf, hiszen a hét nap alatt sikerült értékesítenünk 130 hajót.

 

Egy ilyen kiállítás után nem volt egy kicsit csalódás a 25. Budapest Boat Show?

– Abszolút nem, és nem titok, maximálisan meg vagyok elégedve a magyar partnercég munkájával. A piacon rendkívül aktívak, és az imidzsteremtésben is az élen járnak, legyen elég csak arra utalnom, mára már külön hajóosztály a Bavaria a magyar vitorlás bajnokságban. Minden országban, ahol jelen vagyunk, a Bavaria partnerének kötelező megjelennie a Boat Show, ahol a szerződésben meghatározott alapdolgokban, mint színvilág vagy a cégzászlók, egységet kell mutatniuk, ám ezen kívül mindenkinek szabad kezet biztosítunk. A magyar stand egészen kiváló, a kiállított hajók a lehető legjobban preferálják a Bavariát a közönség felé. Az pedig külön örömmel tölt el, hogy a mi standunkon található a 25. Budapest Boat Show legnagyobb motoros hajója, a Sport 360 Yacht.

 

Számos kedvezményt kínált a kiállítás ideje alatt a Bavaria Magyarország. Az árképzésben ezt előbb egyeztetni kell Önnel, vagy szabadon dönthetnek egy ilyen rendezvény alkalmával?

 

 

– Van egy alapár, az úgynevezett gyári ár, ám e felett mindenki szabadon kínálhatja a termékeit, adhat olyan kedvezményt, amilyet csak akar. Nálunk az a szokás, hogyha valaki bejelentkezik valamilyen országból, hogy venne egy hajót, azt azonnal átirányítjuk az országában működő partnerünkhöz. De azt is szeretném elmondani, a Bavaria most nagy energiákat fektet egy új imidzsteremtésbe, amikor is nem az árakkal, a kedvezményekkel akarjuk felhívni magunkra és hajóinkra a figyelmet, hanem a minőséggel és a magas szintű szolgáltatásaink nyújtásával.

 

A jó szerviz háttér legalább olyan fontos, mint a jó reklám?

– Minimum olyan fontos. A Bavaria működtett egy komoly szerviz hátteret, ahova a partnercégek önkéntes alapon beléphetnek. Ennek köszönhetően mindenhol ugyanolyan magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani a partnereinknek, a Bavaria hajótulajdonosoknak. Minden országban két év garanciát adunk az egész vitorlásra, míg öt évet a hajótestre. Cégpartnereink arany, ezüst és bronz fokozatot kapnak tőlünk, attól függően, milyen a háttérszolgáltatásuk színvonala.

 

Elárulja, a Bavaria Magyarország melyik fokozatot kapta meg?

– Nem titok, aranyfokozatú háttérrel rendelkezik a magyar partnerünk.