Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Taylor Wessing nyerte el az Év Európai Védjegy Irodája díjat a 2016-os MIP Globális Díjátadón

A Taylor Wessing nyerte el az Év Európai Védjegy Irodája díjat a 2016-os MIP Globális Díjátadón

A Taylor Wessing nemzetközi ügyvédi iroda nyerte el az Év Európai Védjegy Irodája (European Trade Mark Firm of the Year) díjat a Managing Intellectual Property által szervezett 2016-os Managing IP Global Awards díjátadón, amely a szellemi tulajdonnal kapcsolatos hírek és elemzések vezető forrásának számít a világon. A díjátadóra a londoni The Savoy-ban került sor 2016. március 10-én, számos iparági vezető részvételével.

 

Ebben az évben az Év Európai Védjegy Irodája cím mellett a Taylor Wessinget három másik díjra is jelölték: az Év Európai Szabadalmi Irodája, az Év Európai Szerzői Jog Irodája, és az Év Szabadalmi Peres Ügyek Irodája az Egyesült Királyságban.

 

Bánki Orsolya, a Taylor Wessing szellemi tulajdonnal foglalkozó csapatának budapesti partnere elmondta: „Nagyon büszkék vagyunk a díjra, amely az iparágban különösen nagy elismerésnek örvend. Köztudott, hogy a Managing IP alaposan és átfogóan vizsgálja a piacot, így megtiszteltetés, hogy nemzetközi piacvezetőként tartanak számon bennünket.”

Olaf Gillert, a Nemzetközi Védjegy Csapat Vezetője hozzátette: „Ez a díj is bizonyítja azt a kemény munkát, melyet a szellemi tulajdonnal foglalkozó csapatunk végez a világ minden pontján, és egyúttal kiválóan tükrözi a szolgáltatásaink magas minőségét és a folyamatos innovációt is.”

 

Idén immár tizenegyedik alkalommal került sor a Managing IP Globális Díjkiosztó eseményére, amely a MIP öt hónapig tartó kutatómunkájának eredménye – ennek során piackutatással, ügyfél visszajelzések kiértékelésével és mélyinterjúk segítségével derítik fel azokat az irodákat, ügyvédeket és vállalatokat, melyek kiváló teljesítményt nyújtottak a szellemi tulajdon területén Ázsiában és a Csendes-óceán térségében, Európában és Latin-Amerikában. A Taylor Wessing szellemi tulajdonnal foglalkozó csapata számos kiemelt ügyféllel dolgozik együtt szerteágazó szektorokban, mint a technológia, a divat, a kiskereskedelem és az élelmiszeripar. Az integrált védjegy csapatát az egyik legnagyobb és legmagasabbra értékelt szakértői csoportként tartják számon az iparágban. Az ügyfeleket olyan témákhoz kapcsolódó tanácsokkal látják el, mint például a portfolió menedzsment, vitás ügyek rendezése, licencek és párhuzamosan létező megállapodások, hogyan jegyeztessünk be gyorsan új védjegyeket, vagy például hogy hogyan biztosítsuk a nehezen lajstromozható védjegyek számára is a legmagasabb szintű védelmet.

 

A Taylor Wessing kiterjedt nemzetközi portfolióval rendelkező ügyfelek, kis- és középvállalkozások és start-up-ok részére is nyújt jogi szolgáltatásokat. A cég nemzetközi szellemi tulajdon-kezelési gyakorlata kiterjedt és stratégiailag meghatározó az iroda számára. Több mint 45.000 aktív védjegyet kezel szerte a világon, melyek közül több az iroda kiemelt ügyfeleihez tartozik.

 

 

 

 

A Taylor Wessingről:

 

A Taylor Wessing a világ egyik vezető, teljes körű jogi szolgáltatásokat kínáló nemzetközi ügyvédi irodai hálózata, 1200 jogásszal. Ügyfelei a világ legdinamikusabb iparágaiban tevékenykednek. A Taylor Wessing problémaközpontúan közelíti meg a jogi tanácsadást, úgy segítve ügyfelei sikerét, hogy innovatívan gondolkodik üzleti tevékenységükkel kapcsolatban. A jövő iparágaira koncentrálva a cég piacvezető szakértelemre tett szert a technológia, a média és kommunikáció, az élettudományok, a vagyonkezelés és az energiaipar területein.

 

A Taylor Wessing úgy segíti ügyfeleit, ahogyan üzleti tevékenységük megkívánja. A csoport 28 irodája révén valós jelenléttel rendelkezik Európa, Közel-Kelet és Ázsia* 16 országában: irodái a legjobb gazdasági és kulturális ismereteket ötvözik a nemzetközi tapasztalatokkal annak érdekében, hogy az ügyfelek számára proaktív és integrált megoldásokat kínálhassanak.

 

* Beleértve az Indonéziában és Dél-Koreában működő társ-irodákat is