Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az íz mindenek felett

Az íz mindenek felett

Új konyhai készülékeket mutatott be az Electrolux az Eurocucina 2016-on

 

Új szintre emeli az ízélményt az Electrolux az olaszországi Eurocucina konyhakiállításon bemutatott termékújdonságaival. Az okostelefonról vezérelhető Electrolux ProCombi Pro Smart sütő újabb és újabb fogások elkészítésére inspirál, és imádni fogjuk, hogy a beépített kamerán keresztül bárhol és bármikor bekukkanthatunk a sütőbe. A sokkoló-hűtő minden eddiginél jobban megőrzi az ételek frissességét, és pillanatok alatt megfelelő hőmérsékletűre hűti az ételeket, italokat. Az új Electrolux mosogatógépekkel pedig nemcsak a kézi mosogatást, de végre a hajolgatást is elfelejthetjük.

{gallery}

Európában minden második Michelin-csillagos séf professzionális Electrolux konyhai eszközökkel dolgozik. Az ő szakértelmükre és tapasztalatukra alapozva fejleszti a vállalat háztartási készülékeit, hogy mi az otthoni sütés-főzés minden pillanatát élvezzük. Az Eurocucina 2016-on bemutatott, és az év második felétől fokozatosan forgalomba kerülő készülékek a sütőktől kezdve a mosogatógépekig éppen ilyenek.

 

A beépített kamerával felszerelt CombiSteam Pro Smart sütőben például okoseszközeinkkel vezérelve készíthetünk fantasztikus ételeket. A CookView® kamerával akkor is figyelhetjük a készülő finomságot, ha nem vagyunk a sütő mellett. Az Android és iOS rendszeren is elérhető MyElectrolux applikációval távolról is elindíthatjuk vagy leállíthatjuk a sütőt, változtathatunk a sütési hőmérsékleten, és sütési funkciót válthatunk okostelefonunk képernyőjének érintésével.

 

Az új Electrolux VacuumSealer vákuumozó fiók mindössze 14 cm magas, így ideális kiegészítője a kompakt méretű sütőknek is. Hiszen a kettő együtt éppen akkora, mint egy hagyományos sütő.

 

Az Electrolux Blast Chiller sokkoló-hűtő még több teret ad kreativitásunknak. A profi éttermi konyhákban nélkülözhetetlen készülék a friss vagy félkész ételeket sokkal gyorsabban lehűti, mint a hagyományos fagyasztók, így azok jobban megőrzik ízüket, textúrájukat, és a kiolvasztás után is olyanok maradnak, mintha frissek lennének. Ha előfőzött ételeket fagyasztunk, a később készre sütött fogás is olyan lesz, mintha frissen készült volna. És még a sütés-főzés ideje is csökkenthető. Ha például tortát sütünk, nem kell pihentetni, míg a tészta a díszítéshez megfelelő hőmérsékletű lesz, mert a gyorshűtő néhány perc alatt elvégzi a műveletet.

 

Az Electrolux a világ vezető háztartási és professzionális készülékgyártó vállalata, mely fogyasztói vélemények alapján, valamint professzionális felhasználókkal együttműködve gondosan tervezett, innovatív megoldásokat kínál a háztartási és professzionális készülékek piacán. A termékpalettán hűtőszekrények, mosogatógépek, mosógépek, tűzhelyek, sütők, porszívók, légkondicionálók és kiskészülékek szerepelnek. Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire és Electrolux Grand Cuisine márkanevek alatt a cégcsoport évente mintegy 60 millió készüléket értékesít 150 országban. 2015-ben az Electrolux csoport forgalma 13,2 milliárd euró volt, alkalmazottainak száma pedig 58 ezer. További információért látogassa meg a http://group.electrolux.com weboldalt.

Sütés, főzés és étkezés után az új Electrolux ComfortLift mosogatógépet is élvezet lesz használni. A megpakolt alsó kosár is megemelhető, így kipakolásnál sem kell hajolgatni. A mosogatógépekhez ajánlott pohártartó kosárral pedig még a legkényesebb üvegpoharakat is biztonságban tudhatjuk. A kosárban nyolc, akár különböző méretű és formájú pohár is elfér, mind ragyogóan tiszta lesz.