Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Párizsban díjazták a Veszettek című filmet

Párizsban díjazták a Veszettek című filmet Párizsban díjazták a Veszettek című filmet
  • 2016. 04. 18.

Goda Kriszta rendezése nyerte a legjobb játékfilm díját a párizsi FIFE nemzetközi filmfesztiválon.

 

Párizs közkedvelt művészmozija, a Cinéma des cinéastes volt a fő helyszíne az idén 33. alkalommal megrendezett FIFE (Festival international du film d'environnement) nemzetközi filmfesztiválnak, mely magyar sikerrel zárult tegnap este.

 

A 99 filmet felvonultató április 5-én kezdődött seregszemlén Goda Kriszta Veszettek című filmje nyerte a legjobb játékfilm díját, a közönség szavazatai alapján. Az ifj. Vidnyánszky Attila, Klem Viktor és Fenyő Iván főszereplésével készült film először volt látható Franciaországban. A premierre Fenyő Iván személyes részvételével került sor múlt héten.

 

Goda Kriszta (Csak szex és más semmi, Kaméleon, Szabadság, szerelem) legutóbbi filmje, a Veszettek két nehéz anyagi helyzetben élő fiú története, akik egy karizmatikus vezető hatására csatlakoznak egy rendvédelmi szervezethez, hogy így tegyenek a városukban egyre jobban elharapózó bűnözés ellen. Hamarosan azonban szembesülniük kell azzal, hogy néha nem is olyan könnyű eldönteni, ki a bűnös, és ki az áldozat. Az akciójelenetekkel tűzdelt drámai történet napjaink legaktuálisabb társadalmi kérdéseit feszegeti.

A Veszettek a Megafilm gyártásában készült, producere Kálomista Gábor volt.

Bővebb információ a fesztiválról: http://fife.iledefrance.fr

Van jogi és korrekt megoldás a bedőlt devizahitelek TISZTESSÉGES rendezésére! >>>