Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Soha nem látott Star Wars ereklyék a Duna Plazaban

Soha nem látott Star Wars ereklyék a Duna Plazaban

A Duna Plaza 2016. április 28-ig, egy egyedülálló Csillagok Háborúja kiállítással várja az érdeklődőket. A látogatók az esemény ideje alatt a híres Star Wars rajongó, Szabó István makett készítő modelljei mellett számos olyan ereklyét, régi posztert és képregényt is megtekinthetnek, amelyek Budapesten eddig még nem kerültek bemutatásra.

 

Az április végéig ingyenesen látogatható esemény keretében a Duna Plaza egy olyan egyedi kiállítást állított össze a rajongók számára, amely még igazi fanatikusok számára is különlegességnek számít. A különböző diorámák, terepasztalok mellett számos olyan korabeli plakát és képregény is megtalálható, ami eddig sehol máshol nem volt látható. A kiállításon megtekinthetőek továbbá Szabó István elképesztő makettjei is, amelyeket már több mint 20 éve készít régi tévé- és rádióalkatrészekből, törött falapokból, kidobott üvegekből és üres flakonokból. A kollekció mára már 60 űrhajómodellből és 20 figurából áll.

 

A kiállítás ideje alatt minden szombaton további programok is várják az érdeklődőket: a játékkonzolok szerelmesei interaktív Nintendo Wii és DS bajnokság keretében mérhetik össze tudásukat, a figyelmesebb látogatók pedig ezeken a napokon a bevásárlóközpont egész területén életnagyságú szereplőkkel is találkozhatnak és fotózkodhatnak.

 

Az eseményről további információk ezen a linken érhetőek el: http://dunaplaza.hu/article/108/az-ero-mindig-veled-van