Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Szikrázó színekkel indul a nyári fesztiválszezon

Szikrázó színekkel indul a nyári fesztiválszezon
  • 2016. 05. 12.

Napfelkeltétől napnyugtáig az új ARTISTRY kollekcióval

 

Nyakunkon a nyár és vele együtt érkezik a vízparti nyaralások és fesztiválok ideje is. Egészen augusztus végéig egymást érik majd a jobbnál-jobb szabadtéri bulik: ilyenkor egy vagány rövidnadrág, egy koszorú a hajban és egy erősebb, feltűnőbb smink is belefér. Az ARTISTRY vibráló újdonságai, a merész szemhéj- és arcpúderek, beépített lámpás szájfények nem hiányozhatnak a nyári neszeszerünkből.

 

A felszabadult fesztiválozást, a tengerparti nyaralások hangulatát idézi az ARTISTRY új, Pacific Lights kollekciója, amely a napfelkelte színeivel indít és a napnyugta ragyogó fényeivel végződik. Az új sminkkollekció egy különleges szemhéjpúder-palettát, egy lenyűgöző 3 dimenziós arcpúdert és 5 különböző árnyalatú szájfényt tartalmaz.

 

 

Az új ARTISTRY SIGNATURE COLOR SZEMHÉJPÚDER PALETTA négy színből áll, melyek a napfelkeltét és a tengert hívják életre. A gyönyörű árnyalatok egymással tökéletesen kombinálhatók, így akár egyedi tónusok is készíthetők, de a különböző árnyalatok rétegezésével intenzív, merész megjelenést is elérhetünk. Különleges összetételének hála ellenáll a nyári hőségnek, így minden időben remekül használható és még az érzékeny szemet sem irritálja, hiszen illatanyag-mentes.

Tipp: egy visszafogottabb sminkhez használjuk először a felső, világos színt, majd finoman árnyaljunk türkizzel vagy bíbor színnel, de használhatjuk őket a szemek kihúzására is. Estére nyugodtan keverhetjük a feltűnőbb színeket az egész szemhéjon!

 

 

A Pacific Lights kollekció 3D ARCPÚDERE 5 különböző színből áll, melyek külön-külön vagy egymással kombinálva az év bármely szakában varázslatos, nyári hangulatot teremtenek. Megtalálhatók köztük csillámló bronz, rózsaszín és ragyogó arany tónusok is, így minden napszakra tökéletesek arcra, dekoltázsra vagy akár szemre is.

Tipp: Napközben külön-külön, estére pedig egymással kombinálva, összekeverve is használhatjuk őket a még különlegesebb hatás érdekében.

 

 

A kollekció harmadik tagja az ARTISTRY SZÁJFÉNY BEÉPÍTETT LÁMPAVILÁGÍTÁSSAL, melynek 5 különböző árnyalatával bármikor felidézhető a nyár gondtalan hangulata. A kék Tropical tökéletes a napközbeni strandoláshoz, a vidám Cherry vagy Pink Grapefruit szájfény pedig remekül illik egy esti városi sétához. Ha a strandok hangulatát idéző, ragyogó és feltűnő ajkakra vágyunk, a merész Citrus és a Wild Berry a megfelelő választás. A termék borsmenta kivonatának köszönhetően frissítő érzés nyújt a forró nyári napokon. A beépített lámpavilágításnak és a tükörnek köszönhetően bármikor egyszerűen megigazítható a smink!

Tipp: Az extra ragyogás és a még tartósabb hatás érdekében dörzsöljünk el egy kevés ARTISTRY 3D ARCPÚDERT a szájfényen.