Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Spanyol és Latin-Amerikai Fesztivál a Darshanban

Spanyol és Latin-Amerikai Fesztivál a Darshanban Spanyol és Latin-Amerikai Fesztivál a Darshanban
  • 2016. 05. 17.

Május 22-én harmadik alkalommal rendezik meg a Spanyol és Latin-Amerikai Fesztivált Budapesten. Idén a főszerepet Argentína kapja, a helyszín a Darshan Udvar.

 

A spanyol nyelv szerelmeseit célzó sorozat minden évben egy-egy kiemelt országgal kapcsolatos előadásokkal, programokkal várja a látogatókat, az idei évben a főszerep Argentínáé.

 

Az Argentín Nagykövetség által megismerhetjük az ország sajátosságait, Jorge Cantatore, a La Bombonera séfje bemutatja az argentín gasztronómia különlegességeit, lesz filmvetítés, betekintést kapunk az argentín irodalomba. Megtudhatjuk milyen szerepe van a tangónak Argentínában és aki figyel, Carlos Guerrero előadásából spanyol szlenget is tanulhat.

 

Az előadásokkal párhuzamosan izgalmas workshopokra és ingyenes bemutató nyelvórákra jelentkezhetnek a látogatók.

 

„Chile és Mexikó után idén Argentínát szeretnénk jobban bemutatni. Azt gondoljuk a nyelvtanulás még izgalmasabb, ha közben az egyes országok kultúrájával is megismerkedünk. Erre törekszünk az óráinkon is, a fesztivált pedig azért indítottuk útnak, hogy még többekkel megosszuk a spanyol és latin-amerikai kultúra csodáit.“ – mondta Jahromi-Józsa Berta a Granada Nyelviskola tulajdonosa, a Spanyol és Latin-Amerikai Fesztivál megálmodója.