Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A HELL nem vár tovább a nyárra

A HELL nem vár tovább a nyárra A HELL nem vár tovább a nyárra
  • 2016. 05. 18.

Új nyári ízekkel tér vissza a Summer Cool!

 

A piacvezető energiaital-gyártó HELL ENERGY az elmúlt években minden nyári és téli szezonra limitált ízű energiaitalt dobott piacra. Bár idén úgy néz ki, hogy az igazi nyárra még várnunk kell, de a 2016-os HELL Summer Cool-k már kaphatóak. A pink guava és a málna-lime ízű energiaitalok nem csak ízükben, de csomagolásukban is tökéletesen visszaadják a nyár hangulatát.

Ki ne szeretne a nyárra energiával feltöltődni? Ezen a nyáron nem csak a napfény, de a HELL ENERGY is gondoskodik erről, hisz idén is valami újdonsággal rukkolt elő a piacvezető energiaital gyártó. A legújabb limitált Summer Cool energiaitalai idén is üdítő gyümölcsös - málna-lime és pink guava – ízeivel a hosszú, forró nyári napok tökéletes kiegészítői. A tartósítószer-mentes hűsítő italok alkoholmentes koktélok alapjaként nem csak energiával töltenek fel, de bármelyik bulin megállod velük a helyedet.

 

A HELL termékekre már megszokott elegáns, letisztult design az idei limitált italoknál is megjelenik a rájuk jellemző magas minőséggel együtt, mindemellett tökéletesen párosul a szezon vidám színvilágával és visszaadja a nyár hangulatát.

 

 

Az újdonságok a megszokott minőségben, 32 mg / 100 ml koffeintartalommal készülnek és májustól elérhetőek a boltokban.