Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Viszik a GT-t, mint a cukrot

Viszik a GT-t, mint a cukrot Viszik a GT-t, mint a cukrot Viszik a GT-t, mint a cukrot
  • 2016. 05. 19.

Egy hónap alatt 6506 regisztráció érkezett a vadonatúj Ford GT megvásárlására, és mintegy 200.000 ember konfigurálta álmai Ford GT változatát

  • Az egy hónapos jelentkezési idő alatt 6506 szabályosan kitöltött regisztráció érkezett a Fordhoz a világ minden tájáról; ennyien jelezték, hogy szeretnék megvásárolni az új, EcoBoost-motoros, karbonszálas építésű szupersportkocsit

  • Több száz jelentkező videót is csatolt a regisztrációjához, hogy ezzel is növelje esélyét az első 500 darab új Ford GT egyikének megszerzésére

  • Mintegy 200.000 rajongó használta a www.FordGT.com honlap virtuális konfigurátorát, hogy összeállítsa álmai Ford GT modelljét, és hogy a közösségi oldalakon megossza az általa megálmodott autó képeit

  • Magyarországról 8 sikeres jelentkezést regisztráltak

 

 

Több mint 10.800 ember jelezte szándékát, hogy szeretne egy új Ford GT-t vásárolni, s az egy hónapos jelentkezési idő alatt 6506 szabályosan kitöltött regisztráció érkezett a Fordhoz a világ minden tájáról; ennyien jelezték, hogy szeretnének egy új, EcoBoost-motoros, karbonszálas építésű szupersportkocsi tulajdonosai lenni.

 

A legtöbb jelentkező a regisztrációs határidő vége előtti utolsó hat nap során regisztrált a honlapon. A szabályosan kitöltött kérelmek 32 százalékát kevéssel a határidő lejárta előtt adták be.

 

“Hatalmas örömünkre szolgál, hogy ilyen nagy az érdeklődés az új Ford GT iránt,” nyilatkozta Dave Pericak, a Ford Performance globális igazgatója. “Ez az első jelentkezési időszak csupán az egyik a számos mód közül, amelyek révén a rajongók és a leendő vásárlók kapcsolatba kerülhetnek vadonatúj szupersportkocsinkkal, mielőtt az megjelenik az utakon.”

 

A Ford most kiértékeli a 6.506 jelentkezést – köztük a 8 sikeres magyar regisztráló jelentkezését, és a következő 90 nap során megkezdi a leendő vásárlók értesítését.

 

Az egy hónapos határidő alatt több száz olyan regisztráció is érkezett, amelyekhez videót is csatoltak; a jelentkezők ezzel szerették volna növelni esélyüket az első 500 darab új Ford GT egyikének megszerzésére.

 

A kreatív jelentkezők közül sokan bemutatták gyermekeiket, élettörténetüket és autóparkjukat, mások pedig fényeffektekkel vagy éppen autóversenyek és felpörgetett motorok videóival illusztrálták, miért szeretnének egy vadonatúj Ford GT tulajdonosai lenni.

 

A vadonatúj szupersportkocsi első példányai a tervek szerint 2016 végén érkeznek meg tulajdonosaikhoz.

 

Az első jelentkezési határidő ugyan lezárult, ám a Ford GT rajongói a www.FordGT.com honlapon továbbra is összeállíthatják és megoszthatják virtuális autóikat.