Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Middlemist Red újra az éterben és visszatérés a Hajóra

Middlemist Red újra az éterben és visszatérés a Hajóra Middlemist Red újra az éterben és visszatérés a Hajóra
  • 2016. 06. 03.

A Radiohead hosszasan tervezgette, de a Middlemist Rednek mégis sikerült egy nappal beelőznie őket, mikor törölték Facebook oldalukat - igaz, nem szándékosan. A zenekar most visszatért az online térbe, élőben pedig egyetlen nyári budapesti klubkoncertjükön, június 9-én az A38 Tetőteraszán lehet őket legközelebb látni.

A Middlemist Red Facebook oldala egy baleset miatt eltűnt az éterből, a 10 ezernél is több like-ot és rengeteg emléket pedig nem lehetett visszahozni, így most új oldallal, arra kérik a rajongókat, hogy segítsenek ismét összegyűjteni online kedvelőiket, bátorításként pedig közzétettek egy rövid részletet a legfrissebb dalukból is.

A csapat nyáron fellép a francia Europavoxon, a horvát Indirekt és az osztrák Szene Openair fesztiválon, de szinte az összes hazai fesztiválon is játszanak majd, miközben rendületlenül dolgoznak készülő második nagylemezükön. A zsúfolt nyár alatt egyetlen budapesti klubkoncertjüket június 9-én, az A38 Tetőteraszán tartják.

  • Middlemist Red

  • Helyszín: A38 Hajó Tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

  • Időpont: 2016. június 9. 20:00

  • Belépő: 1500 Ft, elővételben: 1300 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.

  • Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1737774196490864/