Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Rengetegen segítettek a Macskaárvaház építésében Kápolnán

Rengetegen segítettek a Macskaárvaház építésében Kápolnán Rengetegen segítettek a Macskaárvaház építésében Kápolnán Rengetegen segítettek a Macskaárvaház építésében Kápolnán Rengetegen segítettek a Macskaárvaház építésében Kápolnán Rengetegen segítettek a Macskaárvaház építésében Kápolnán

Szombaton összefogtak a macskák szerelmesei, a Macskaárvaház Alapítvány munkatársai szimpatizánsai és tereprendezéssel, a kápolnai régi focipálya egykori öltözőépületének takarításával, festésével töltötték a napot.

Az alapítvány tagjai az összefogást változatos programokkal színesítették, hogy a munkálatok közötti pihenésben se kelljen unatkoznia a résztvevőknek.

Annyi, de annyi minden - és mindenki - volt ott Kápolnán, hogy félünk, kihagynánk valamit, ezért az alábbiakban a macskapcsolat.blog bejegyzését közöljük:
A képek magukért beszélnek, sokan voltunk, sok JÓ ember jött segíteni, lelkesen, szó nélkül, nem tudunk elég hálásak lenni, a teljesség igénye nélkül: Fenstherm-West, Dr. Berecz Kálmán Kápolna polgármestere, Szalóki Péter (és egész családja) Kápolna alpolgármestere, Kápolna Önkormányzat és dolgozói, a régió Polgárőrsége és gyermekeik, László Kiss Országgyűlési Képviselő, Kiss Norbert autóversenyző, Már Tika fotós, Szikora István boxoló/énekes, FUTURER Elektromos Rollerek tulajdonosai: Csaba Róth és Klára Kornis, ZságbaMacska együttes, Fehér-Morcos kuvasz tenyészet tulajdonosai és a csodálatos kuvaszkák:), Fit Tiger fitness csapat, Négy Évszak Baráti Kör Hastánc Csoportja, Ágnes Gyarmati és László Dérföldi egyik legrégebbi támogatóink rengeteg étel és egyéb adománnyal, Todor Annamária és férje, Vespa/Aprilia/Moto Guzzi magyarországi forgalmazója, Jász-Plasztik Autocentrum Kft Eger KIA és Suzuki Kereskedése, Benyó Máté és Miki Benyó autóversenyzők, bevezetem.eu, István Berta, Alex Dorkó egri focista, Székely Szabolcs és kedves felesége, Express Medical, Lapos ABC, Ági Sóskuti és családja, Gábor Novák és Novákné Simon Krisztina, Nyika János, AMJ Homlokzat Bau kft.....és minden kedves barátunk, támogatónk. Egy fantasztikus nap volt, mindent köszönünk a cicák nevében is.

Az önkéntes napon az Express Medical vezetői bejelentették, hogy a macskaárvaház egyik helységét berendezik állatorvosi rendelőnek. A cég elvállalta a szoba kifestését, valamint az orvosi műszerek beszerzését.

{gallery}