Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Kevesebb vezeték, még több inspiráció

Kevesebb vezeték, még több inspiráció
  • 2016. 07. 13.

Megérkezett a B&O PLAY új, vezeték nélküli fülhallgatója, a BeoPlay H5

A zene a lételemed? Hallgatod úton a munkahelyedre, suliba menet, edzés közben, otthon és akkor is, ha épp nem csinálsz semmit? Az új, vezetéknélküli BeoPlay H5 fülhallgató kiválóan alkalmazkodik minden helyzethez, és megadja számodra a határtalan és magával ragadó Bang & Olufsen zeneélményt bárhol, bármikor. Kötöttségek nélkül.

Az új, ultrahordozható, Bluetooth 4.2-vel kapcsolódó BeoPlay H5 fülhallgatót a zene szerelemeseinek tervezték, akik számára a hangminőség a legfontosabb, és imádják a mozgást és a szabadságot. Képzeld el, hogy a metrón állva vagy akár az edzőteremben futva úgy hallgathatod kedvenc zenéidet, hogy nem kell arra figyelned, a fülhallgatód kábele hova akad be. Ugye te is ezt szeretnéd? A B&O PLAY legújabb fejlesztése elfeledteti veled a tekeredő zsinórt, a H5 mindössze a nyakadat öleli át lágyan-észrevétlenül.

A sokoldalú H5-tel dinamikusan változtathatod a hangzást annak megfelelően, hogy épp mit csinálsz. A beállításokat a BeoPlay applikációban módosíthatod, az intuitívv ToneTuch felületen pedig előre beállított zenei profilok közül választhatsz, hogy mindig a legjobb minőségű zeneélményben legyen részed.

A fülhallgató kialakítása tökéletesen alkalmazkodik az igényeidhez. A csepp és porálló eszközt bátran használhatod minden mozgáshoz. A H5 ellenáll az izzadságnak, a fülharangok kialakítása pedig megakadályozza, hogy por kerüljön a hangszórókba. A különböző méretű, memória habból készült, hőre táguló gumiharangok, vagy a szilikon harangok szorosan illeszkednek a füledhez, a kábelcsiptetőnek köszönhetően pedig úgy állíthatod be a kábel hosszúságát, ahogy neked kényelmes. A H5-tel hívásaidat mozgás és akár zenehallgatás közben is tudod fogadni, így elő sem kell venned a telefonodat.

A stílusos és egyedi BeoPlay H5 könnyen rabul ejt. Ám a mindennapos használatra tervezett fülhallgató nem csak trendi, de kényelmes is, így bátran viselheted egész nap. A rózsaszín vagy fekete színben kapható H5 mindkét fülhallgatójában van egy-egy mágnes, így ha épp nem hallgatod, fogd össze a nyakad körül, és viseld, mint egy nyakláncot. Ha a mágnesek összeérnek, a fülhallgató automatikusan kikapcsolja magát, így nem kell félned, hogy lemerül. A kiváló minőségű Bang & Olufsen hangzást akár 5 órán keresztül is élvezheted, a töltést pedig kényelmesen és gyorsan megoldhatod a mágnesen USB töltőállomással.