Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Készülődés a nagy napra a legszebb ruhákkal

Készülődés a nagy napra a legszebb ruhákkal
  • 2016. 07. 16.

Mondj igent a ruhára csak a TLC műsorán

Mi lehet izgalmasabb annál, mint a nagy nap előtt szebbnél szebb ruhák közül kiválasztani azt, amely a legjobban illik a menyasszonyra? A Mondj igent a ruhára a tizennegyedik évaddal tér vissza a TLC műsorára.

A Mondj igent a ruhára az új évadban még több meglepetéssel, sztárvendéggel és menyasszonyi idegösszeomlással jelentkezik a világ első számú menyasszonyiruha-szalonjából, a manhattani Kleinfeld Bridalból.

 

Részben divatbemutató, részben menyasszonyok történetei, részben családterápia – a sorozat bemutatja az akadályokat, amelyeket az alkalmazottaknak le kell küzdeniük, hogy időben leszállítsák a tökéletes ruhát a menyasszonyok nagy napjára. Az évad Michelle történetével indul, az esküvőszervezővel, aki több mint 50 esküvőt megszervezett már. Boldog, hogy összekötheti életét szerelmével, de vérbeli profiként nagy rajta a nyomás: most minden szem őt figyeli majd.

 

Noha a folyamat legtöbbször nem éppen stresszmentes, a Kleinfeld szalonnak valahogy mindig sikerül: az utolsó próbára mindig minden részlet stimmel, a megrendelők pedig elégedettek. A doku-szappanopera különleges műfaj, jelen esetben a szaloné lenne a főszerep. Itt mégis inkább a megjelenő menyasszonyok életébe, különleges történeteibe pillanthatunk be.

 

Premier:

MonDj igent a ruhára – új évad, premier: július 17., vasárnap 21:00