Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Cat S60 már Magyarországon is elérhető

A Cat S60 már Magyarországon is elérhető
  • 2016. 07. 18.

Megérkezett a világ első beépített hőkamerával rendelkező okostelefonja

A strapabíró Cat okostelefonba FLIR Lepton hőkamera került

 

Július közepétől Magyarországra is megérkezik a világ első beépített hőkamerával rendelkező okostelefonja, mely egyben a világ leginkább vízálló okostelefonja is.

A Cat S60-ban a FLIR beépített Lepton mikro hőkamera modulja található, amely megjeleníti a szabad szemmel nem látható hőt, és kiemeli a hőmérsékletkülönbségeket. Az S60-on előretelepített MyFLIR alkalmazás különféle beállításokat kínál a hőképek rögzítésére, amik részletes elemzést tesznek lehetővé. A Cat S60 hőkamerájának köszönhetően okostelefonunkat a megszokott felhasználáson túl rengeteg új helyzetben is kipróbálhatjuk, többek között észlelhetjük a nyílászárók körüli hőveszteséget, a nedvességszivárgásokat, felderíthetjük a hiányzó szigetelést, felismerhetjük a túlmelegedő elektromos készülékeket és áramköröket, valamint teljes sötétben is láthatunk vele.

„A Cat S60 bejelentése óta csapatunk rengeteget dolgozott. Igyekeztünk minél több visszajelzést begyűjteni, többféle célközönség bevonásával, így a vízvezetékszerelőktől kezdve a lóidomárokig, az építészektől az építésvezetőkig, a tűzoltóktól a parkőrökig minden körülmények között igyekeztünk bevetni az okostelefont. A kapott visszajelzések fantasztikusak voltak.” – mondta el Peter Stephens, a Bullitt Group vezérigazgatója.

„A fejlesztői közösségről sem feledkeztünk meg, a Hackathon eseményen keresztül azon is dolgozunk, hogy a hőképalkotás sok más alkalmazás részévé válhasson. Ennek értelmében a Cat S60 hőkamera SDK-ját fejlesztői program keretében kiadjuk a következő napokban.”

A Cat S60 jelenleg a piacon kapható legvízállóbb okostelefon, mely egy órán át kibírja akár öt méter mélységben. A fizikai gombokkal víz alatt is használhatjuk a kamerát, ami további különleges felhasználási lehetőséget biztosít.

A Cat S60 Magyarországon 2016. július közepétől érhető el.

{gallery}

 

A Cat készülékekről és kiegészítőkről:

A Cat márka kezdetektől fogva a megbízhatóságra, az ellenállóképességre és a minőségre helyezi a hangsúlyt. Ezek a tulajdonságok a Cat mobiltelefonokra is jellemzőek. A készülékeket és kiegészítőket a Bullitt Mobile Ltd gyártja.

További információ: www.catphones.com

 

A Bullit Groupról:

A 2009-ben alapított Bullitt nemzetközi vállalatokkal karöltve elektronikai termékeket tervez, gyárt és értékesít. A Colin Batt, David Floyd és Richard Wharton által létrehozott Bullitt a Cat (Caterpillar Inc.) nemzetközi partnere a strapabíró telefonok és kiegészítők területén, emellett a JCB, a Ministry of Sound, a Kodak, valamint a Ted Baker hangtechnikai termékek hivatalos partnere. Központja Readingben található, a legfőbb piacokon közvetlen jelenléttel rendelkezik, úgy mint Tajvan, Kína és Amerikai Egyesült Államok.

A Bullit Groupot 2015-ben az egyik leggyorsabban növekvő vállalattá választották, a The Sunday Times HSBC International Track 200 összesítésben 7. helyen szerepelt.