Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

New York szívében nyit inspirációs teret a Lexus

New York szívében nyit inspirációs teret a Lexus New York szívében nyit inspirációs teret a Lexus New York szívében nyit inspirációs teret a Lexus New York szívében nyit inspirációs teret a Lexus
  • 2016. 07. 20.

A TALÁLKOZÁS A LEXUSSAL (INTERSECT BY LEXUS) egy különleges, kreatív tér, amit a Toyota luxusmárkája, a Lexus világ legvibrálóbb metropoliszaiban hoz létre azok számára, akik inspirációt keresnek a divat, a művészet, a gasztronómia és a technológia világában. A márka a 2017-es év közepén, New York Cityben nyitja meg harmadik ilyen létesítményét.

    

Vadászat a színes G-Shockra >>

 

A nagy sikerű dubaji és tokiói nyitások után a TALÁLKOZÁS A LEXUSSAL | NYC a kreatív és örökké nyüzsgő Vágóhídi Negyedben (Meatpacking District) várja majd látogatóit, akik egy bensőséges hangulatú szalonban, egy többcélú, autókat és műtárgyakat egyaránt bemutató galériában, valamint egy különleges, az újító kedvű és feltörekvő nemzetközi séfeket folyamatosan váltogató étteremben kaphatnak betekintést a Lexus világába. A kávézó, az étterem és rendezvényterület üzemeltetését a Union Square Events vállalta. A nyugati 14. utca 412-ben felépülő TALÁLKOZÁS A LEXUSSAL | NYC terveit a híres belsőépítész, a Wonderwall Inc. alapító elnöke, Masamichi Katayama készítette.

A TALÁLKOZÁS A LEXUSSAL | NYC megalkotása során és a későbbi programtervek kialakításában a Lexust az Inform Ventures ügynökség kreatív tanácsai és útmutatásai segítik, a megnyitással és a programokkal kapcsolatban később várhatók további részletek. A Union Square Events (USE) a Danny Meyer vezetésével működő Union Square Hospitality Group (USHG) vendéglátóipari és rendezvényszervező üzletága. A manhattani Hudson Yardsban működő USE tevékenységének alapját az USGH 30 éves kulináris hagyományai és az Enlightened Hospitality tapasztalatai képezik. A legmagasabb szintű ügyfelekkel és üzleti partnerekkel dolgozó USE New Yorktól Chicagóig számos kulturális és vállalati intézményben illetve szórakozóhelyen rendez egyedülálló rendezvényeket és kínál páratlan kulináris élményeket.
A Toyota prémium márkája, a Lexus 1989-ben lépett piacra első két luxuslimuzinjával – valamint a tökéletességre törekvés hitvallásával. Az azóta eltelt negyed évszád során a Lexus termékkínálata új etalont állított fel a globális luxusfogyasztók elvárásainak kiszolgálása terén, a márka pedig 2015-re a világ legértékesebb autómárkájának bizonyuló Toyota gyöngyszemeként a világ tízedik legértékesebb autómárkája lett. A Lexus mára még tovább lépett, hiszen kiváló minőségű járművei innovatív technológiát, érzelmeket ébresztő külső-belső dizájnt, valamint lenyűgöző menetdinamikát és teljesítményt kínálnak, amelynek köszönhetően a márka vezető szerepet tölt be a luxus hibridek piacán. A Magyarországon is rohamosan növekvő népszerűségnek örvendő, az értékesítéseit egy év alatt 17,5%-al növelő Lexus egy prémium márkakereskedéssel és három dedikált szervizzel és a legmagasabb szintű kiszolgálással várja hazai ügyfeleit.