Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Szuper buli lesz! A Hurts, a Hollywood Undead és Caro Emerald is fellép a Strand Fesztiválon

Szuper buli lesz!  A Hurts, a Hollywood Undead és Caro Emerald is fellép a Strand Fesztiválon Szuper buli lesz!  A Hurts, a Hollywood Undead és Caro Emerald is fellép a Strand Fesztiválon

A legismertebb magyar előadók mellett a Hurts, a Hollywood Undead, Caro Emerald, Tom Odell és a világ egyik legizgalmasabb drum 'n' bass produkciója, a brit Chase and Status is fellép a szerdán kezdődő Strand Fesztiválon.

 

    Lobenwein Norbert, a rendezvény főszervezője az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában kifejtette, hogy négy évvel ezelőtt, a Balaton Sound sikerén felbuzdulva, hozták létre a Nagyon Balaton nevű projektet, amelynek "ernyője" alatt ma már harminc Balaton parti rendezvényt szerveznek évente. Ennek egyik eseménye a szerdától szombatig tartó Strand Fesztivál is.


    Kiemelte, hogy az eseményre több hazai produkció is különleges koncerttel készül: a Wellhello és a Halott Pénz tagjai saját napot szerveznek, így szombaton - az esti nagykoncertjük mellett - az általuk kedvelt bandákkal lépnek fel egész nap. A Punnany Massif idei kevés fesztiválszereplésének egyike lesz a Strandon adott nagykoncertje, de fellép a 25 éves Quimby, a Tankcsapda, a Brains, az Irie Maffia, a Kiscsillag és a Szabó Balázs Bandája is.


    A két nagyszínpad és a kisebb helyszínek programjaira a szervezők nagyjából tizenötezer embert várnak.