Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Megérkezett a HTC One A9s

Megérkezett a HTC One A9s Megérkezett a HTC One A9s Megérkezett a HTC One A9s Megérkezett a HTC One A9s

Részletesen kidolgozott fém készülékház, praktikus ujjlenyomat-olvasó és lenyűgöző kamera az elő- és a hátlapon– mindez a HTC One család legújabb készülékében

 

A HTC Corporation bejelentette új készülékét, amely a díjnyertes HTC One család legfiatalabb tagja. A HTC One A9s-t a gyártóra jellemző precíz kialakítás, és számos, a használatot könnyítő funkció jellemez.

 

A HTC One család rengeteg elismerésben részesült a kialakítás és a funkciók tekintetében, a HTC One A9s pedig tovább viszi ezt az örökséget. A valósággal ragyogó, kettős kialakítással befejezett készülékház egy 5”-es kijelzőt rejt, a gyémánt formát idéző gombok és bekapcsológomb pedig praktikus használatot biztosít. A telefon tervezésekor a szépség mellett a tartósság is alapkövetelmény volt, több mint 100 alkalommal tesztelték leejtés és karcolódás ellen, és több 100 órányi extrém időjárási körülménynek is kitették, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot.

 

„A HTC One A9s-sel olyan telefont szerettünk volna alkotni, ami az aprólékosan kidolgozott fém készülékház szépségét és előnyeit szélesebb kör számára is elérhetővé teszi.” - mondta el Chialin Chang, a HTC Smartphone and Connected devices területének elnöke. “ A HTC One A9s-ben megtalálható a kifinomultság és a megbízhatóság, a gyönyörű kialakítás és az erőteljes, gyors működés.”

{gallery}

Minden, egy érintésre

A HTC One A9s egy egyszerű érintéssel védi a telefonon tárolt adatokat. A gyors ujjlenyomat-olvasó közvetlenül a HD kijelző alatt található, és szinte minden szögből könnyedén felismeri az ujjlenyomatot. Az ujjlenyomatunk segítségével akár az olyan, védett alkalmazásokat is elindíthatjuk, mint a HTC Boost+, ami hozzájárul a telefon biztonságos és hatékony működéséhez.

 

Kezedben az irányítás

A HTC Boost+ segítségével folyamatosan karbantarthatod telefonod, mivel a szükséges erőforrásokat dinamikusan rendeli a feladatok elvégzéséhez, így az alkalmazások közötti váltás simább, az akkumulátort pedig kevésbé terheli, mivel nincsenek felesleges, a háttérben futó alkalmazások. Másrészt a Boost+ az ideiglenesen tárolt fájlokat is átnézi, törli, és emlékeztet azon alkalmazásokra, melyeket már egy ideje nem használtunk.

 

Életre keltett emlékek

Egy okostelefon kapcsán manapság az egyik legfontosabb dolog a kamera minősége. Ez rögzíti az élményeket, a legkülönlegesebb pillanatokat, melyeket évek múlva is szeretnénk visszanézni. A HTC One A9s lenyűgöző, 13MP-es hátlapi kamerája autofókusszal éles, tiszta képeket készít. A BSI szenzornak köszönhetően kedvezőtlen fényviszonyok mellett sem kell lemondanunk a jó fotókról, a RAW-ban mentett képek esetében pedig sokkal több lehetőségünk marad a képek szerkesztésére az utómunka fázisában.

Az 5MP-es előlapi kamera a kiváló szelfikről gondoskodik, a hangvezérlésre készülő szelfihez például nem kell külön gombot megnyomnunk, az Auto szelfit pedig akár a mosolyunkkal is elkészíthetjük. Az Instant retussal a fotó elkészülése előtt is megnézhetjük, hogyan festünk az effektet használva.

 

A különleges felvételek nagy tárhelyet kívánnak, ebben segít a HTC One A9s esetében elérhető korlátlan és díjmentes Google Photos1 tárhely. Minden fotót és videót automatikusan menthetünk a felhőbe, és könnyen kereshetünk köztünk arc, helyszín, tárgyak, téma vagy kulcsszavak segítségével.

 

A HTC One A9s 2016 utolsó negyedévében lesz elérhető Magyarországon. További információ: www.htc.com/hu.