Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Családi káosz és vadnyugati időutazás a Nickelodeonon

Családi káosz és vadnyugati időutazás a Nickelodeonon
  • 2016. 09. 02.

Új sorozatokkal erősít a gyerekcsatorna

 

Vadonatúj sorozatokat tartogat szeptemberre a legnézettebb hazai gyerekcsatorna: tizenegy hangos testvér, vagyis a Lármás család, és a Vad kaland a vadnyugaton időutazó tini-cowboyai is várják a kicsiket és a nagyokat a képernyő elé.

 

Két újdonsággal is készül az iskolakezdés idejére a Nickelodeon gyerekcsatorna: a Lármás Család című animációs sorozat augusztus 29-től hétköznaponként 18.55-kor látható, a Vad kaland a vadnyugaton című háromrészes élőszereplős vígjáték-western sorozat premierje szeptember 4-én, 16.30-kor lesz.

 

A Lármás család tizenegy izgága testvér története: egészen pontosan Lincolnról, az egyetlen fiúról és tíz lánytesójának mindennapjairól szól. Nem meglepő, hogy a szegény srác élete nem egyszerű, hiszen a tíz lány bármikor akkora káoszt és hangzavart képes okozni, hogy még rövid ideig sem lehet elviselni... Lincoln ebben az őrült családban próbál érvényesülni, ami nem egyszerű, hiszen így még a hétköznapi dolgok is bonyolulttá válnak: belegondolni is rossz, hogy milyen nehéz lehet elindulni az iskolába, ha valaki előtt minden reggel tíz lármás lánytesó foglalja el a család egyetlen fürdőszobáját!

 

Mi történik, ha két mai tini hirtelen a kietlen tájakkal szegélyezett vadnyugaton találja magát? A Vad kaland a vadnyugaton című új, háromrészes minisorozat egy nem mindennapi időutazás kalandjairól szól. A fiatal feltaláló, Chip időgépet készít, viszont legújabb találmánya a kelleténél jobban sikerül: miután kipróbálják Dave-vel, a haverjával, a srácok egyszer csak a vadnyugaton találják magukat. Kaland, bonyodalom és banditák várnak rájuk, de barátságokat is kötnek a múltbeli fiatalokkal, miközben a legfontosabb feladatukat próbálják megoldani: vissza kell jutniuk a saját idejükbe, hiszen közeleg a várva várt gimis bál!

 

Nézd meg, milyen tíz lánytesóval élni, és utazd be a vadnyugatot a Nickelodeon sorozataival!

{gallery}

Lármás család augusztus 29-től hétköznaponként 18.55-kor

Vad kaland a vadnyugaton premier szeptember 4-én 16.30-kor