Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A bűvös-kocka is elbújhat a PowerCube Extended DE mellett

A bűvös-kocka is elbújhat a PowerCube Extended DE mellett A bűvös-kocka is elbújhat a PowerCube Extended DE mellett A bűvös-kocka is elbújhat a PowerCube Extended DE mellett A bűvös-kocka is elbújhat a PowerCube Extended DE mellett
  • 2016. 09. 19.

Az úgy történt, hogy Sulák István, újságíró barátunk rám írt a legnagyobb közösségi oldalon, hogy egy ismerőse érdekes hosszabbító megoldást kezdett forgalmazni és lenne-e kedvem kipróbálni a termékeket.

"Persze" - volt a rövid válasz és már meg is adta az elérhetőségemet...

Aztán nem sokkal később jött az üzenet, hogy pontosan miről is lenne szó és gyorsan le is beszéltünk egy találkát az ismerőssel.

Az első találkozásom a PowerTube termékekkel alig több, mint két hete történt.

Kaptam tesztre egy PowerCube Extended DE eszközt, ami egy igen érdekes kis kocka, amelyen a négy darab 220 voltos elosztó mellett két USB port is található, így azok segítségével közvetlenül a kis kockából tölthetjük okostelefonunkat, tabletünket, akciókameránkat, fitnesz termékünket, vagy esetleg VR-eszközünket, illetve minden olyan kütyüt, amik erre alkalmasak.

Na, jó, nem egy ilyen kockát kaptam, hanem kettőt.
Az egyik másfél méteres, míg a másik háromméteres kábellel van szerelve.
A másfél méteres változatot csatlakoztattam azonnal a falon található konnektorhoz és a dobozkát az asztal sarkára helyezve át is dugdostam abba a számítógépet és a monitort.

Persze, ez önmagában nem egy nagy szám, hiszen ezt bármelyik elosztóval/hosszabbítóval megtehettem volna.
Vagyis, talán mégsem, mert a kis kocka kialakításnak köszönhetően egyrészt viszonylag kis helyen összpontosulhatnak a kábelek, másrészt az eszközhöz illeszthető talp segítségével egy igazán dizájnos asztali díszt is kaphattunk kipróbálásra.

De az igazi lényege a kockának ugye nem is ez, hanem sokkal inkább az, hogy abból közvetlenül tudunk USB-töltővel rendelkező kütyüket is tölteni.
Bevallom, számomra ez nagy segítség, mivel nem egyszer okozott már problémát, hogy az USB-töltö "fejegységét" valahol ott felejtettem/elhagytam - ennek köszönhetően sokkal több USB-kábellel rendelkezem, mint töltővel.  :-)

A három, vagy másfél méteres PowerCube Extended DE okos elosztó között nincs különbség.
Azonban, ha ellátogattok a powercube.hu weblapra, láthatjátok, több színben, több fajta kis kocka is elérhető, illetve több más terméket is forgalmaznak.

A többi kockáról és elosztóról majd később.
Most elég legyen annyi, hogy szerény véleményem szerint a bűvös-kocka megjelenése óta nem találkozhattunk ennyire ötletes kockával.

Én már be is szereztem egyet örökbe!


 

 

posts

 

EZT LÁTNOD KELL!

 

OSZD MEG TE IS A CIKKET, HA HASZNOSNAK TALÁLTAD! >>>

 

JELENTKEZZ!