Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Megérkeztek hazánkba is az új HTC Desire 10 okostelefonok

Megérkeztek hazánkba is az új HTC Desire 10 okostelefonok Megérkeztek hazánkba is az új HTC Desire 10 okostelefonok Megérkeztek hazánkba is az új HTC Desire 10 okostelefonok
B3V3Z3T3M

Az eddigi legjobb Desire készülékek kimagasló teljesítményt nyújtanak és fém készülékházat kaptak

 

A HTC Corporation bejelentette HTC Desire™ 10 pro és HTC Desire 10 lifestyle telefonjait. Előbbi lenyűgöző nagy felbontású elő- és hátlapi kamerát kapott, Szelfi panoráma funkcióval, és ultragyors ujjlenyomat-olvasóval bír. A HTC Desire 10 lifestyle pedig a HTC 10-en megismert HTC BoomSound™ Hi-Fi Editionnek és a 24 bites nagyfelbontású hangzásnak köszönhetően tiszta, magával ragadó hangzást nyújt.

 

“A HTC Desire termékcsaládra a kezdetektől fogva jellemző a friss, fiatalos és divatos megjelenés és a nagyszerű használhatóság. – mondta el Chialin Chang, a HTC Smartphone and Connected Devices Business területének elnöke. “A mai bejelentés a legnagyobb megújulást jelenti a Desire család történetében. A készülékek számos olyan funkciót is magukon hordoznak, melyeket a HTC 10 inspirált. A külső kialakítás, a lenyűgöző kamera és a különleges funkcióknak köszönhetően a HTC Desire 10 készülékek újraértelmezik ezt a termékcsaládot.”

{gallery}

Merész vonalak

A HTC Desire 10 pro és a HTC Desire 10 lifestyle külsejére egyaránt jellemző az arany színű kontúr, ami elegáns megjelenést kölcsönöz a matt készülékháznak. A HTC Desire 10 pro esetében az előlapon egy 5,5”-es Full HD (1080p) kijelzőt találunk, míg HTC Desire 10 lifestyle 5.5”-es HD (720p) kijelzővel bír.

 

A HTC Desire 10 pro készülék hátlapján egy ujjlenyomat-olvasót is helyet kapott, amivel lezárhatjuk és feloldhatjuk a kijelzőt, de akár szelfit is készíthetünk a segítségével. Szinte minden szögből és irányból felismeri az ujjlenyomatot, így gyors és praktikus használatot biztosít.

 

Lenyűgöző fotók

A HTC Desire 10 pro 20 MP-es hátlapi kamerája különleges, részletgazdag felvételeket rögzít, szinte bármilyen körülmények között. Az alapbeállítások segítésével, például a sport vagy az éjszakai mód kiválasztásával, egy érintéssel alkalmazkodhatunk a körülményekhez, emellett azonban számos értéket manuálisan is beállíthatunk. Az elektronikus képstabilizátor egyenletes, bemozdulástól mentes videofelvételeket rögzít, a mindkét kamera esetében megtalálható Auto HDR funkció pedig több képet dolgoz egybe, így kedvezőtlen fényviszonyok közt vagy akár árnyékban is kiváló képeket készíthetünk. A tiszta, éles képek készítéséről lézeres autofókusz gondoskodik.

 

A Desire 10 pro 13MP-es előlapi kamerával bír, és a Szelfi panorama módnak köszönhetően még több mindent rögzíthetünk egyetlen képen. A világosabb önarcképek készítésében pedig a képernyővaku lehet segítségünkre.

 

Csúcskategóriás hangzás

A HTC Desire 10 lifestyle nagyfelbontású hangzást biztosít, akár sztereó külső hangszóróval vagy fülhallgatóval hallgatjuk, emellett erőteljes, beépített erősítővel rendelkezik. Az elképesztő basszus és az izgalmas magas hangok minden alkalommal új életet lehelnek kedvenc videóink, zenénk hangzásába.

 

Megjelenésében is egyedi

A HTC Desire 10 pro és a HTC Desire 10 lifestyle a HTC 10 esetében megismert személyre szabhatóságot garantálják. A HTC Freestyle Layoutnak köszönhetően szabadon rendezhetjük az alkalmazások ikonjait és widgeteit. Akár egymásra is tehetjük őket, vagy helyettesíthetjük őket matricákkal. A HTC Témák pedig több ezernyi, profin összerakott témát kínál egyedi ikonokkal, hátérrel, hangokkal.

 

A HTC Desire 10 pro 4GB RAM-ot és 64GB tárhelyet kínál, míg társa 3GB RAM-mal és 32GB tárhellyel1 érkezik, mindkét modell bővíthető SD kártyával akár 2TB-ig.

A HTC Desire 10 pro-ban nyolcmagos processzor és 3000mAh-s akkumulátor található, míg a HTC Desire 10 lifestyle-ban négymagos processzor és 2700mAh-s akkumulátor.

 

A HTC Desire 10 lifestyle október végétől lesz elérhető Magyarországon, fekete és fehér színekben. További információ: htc.com/hu

 

 

 

A HTC-ről

A HTC Corporation (HTC) célja, hogy a mindennapi életet segítő intelligens megoldásokat és eszközöket készítsen. Megalakulása, azaz 1997 óta készíti termékeit és szolgáltatásait. A HTC One és HTC Desire okostelefon család többszörösen díjazott termékekből áll. Az okos dolgok iránti szenvedély áll munkánk középpontjában, ez inspirál minket arra, hogy kategóriájában kiváló újdonságokat alkossunk vásárlóinknak szerte a világban. A HTC a Tajvani Tőzsdén jegyzett vállalat (TWSE: 2498). További információ a www.htc.com weblapon.

1 A rendelkezésre álló tárhely a telefon szoftvere miatt kevesebb. A tárhely méretet befolyásolja a szoftverfrissítés és az alkalmazások használata is.