Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Készítsen szelfit az új megállóüvegekkel és nyerjen egyedi designterméket

Készítsen szelfit az új megállóüvegekkel és nyerjen egyedi designterméket Készítsen szelfit az új megállóüvegekkel és nyerjen egyedi designterméket
B3V3Z3T3M

Különleges projekttel készül a szeptember 23-a és október 2-a között zajló Design Hét Budapestre a LUMINARI Glass és a Budapesti Közlekedési Központ: három fővárosi közösségi közlekedési megálló utasvárójának üvegeit LUMINARI Glass formatervezett alkotásokra cserélik. Ezek egyike a Deák Ferenc téri villamosmegálló, ahol szeptember 25-én egy pop-up megnyitó keretében láthatták az érdeklődők a legkorszerűbb technológiával készült fővárosi megállót. Azok között, akik a három átalakított megálló egyikében készült szelfijüket feltöltik az Instagramra, három egyedi terméket sorsolnak ki a design üveg termékcsalád legújabb kollekciójából.

 

A megújult Deák Ferenc téri megállóhelyen, vagy a másik két fővárosi megálló egyikében – ezek pontos helyét nem áruljuk el –, a LUMINARI Glass üvegekkel készült szelfit a #luminariglass címkével ellátva kell az Instagramra feltölteni 2016. szeptember 27. és október 2. között. A játék résztvevői így nyerhetik meg a három egyedi LUMINARI Glass designtermék egyikét.

 

Miért fontos a közlekedésben a design? Az utazási terek megújításakor lényeges szempont a kulturális érték, hiszen ezáltal formálhatjuk a városi mindennapi környezetünk minőségét. A BKK fejlesztési projektjeinek fontos része a designtudatos tervezés, ennek a törekvésnek a legújabb fejezete a köztereket megújító LUMINARI Glass-szal közös együttműködése.