Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Akár láthatatlanul is - Power Bar teszt

Akár láthatatlanul is - Power Bar teszt Akár láthatatlanul is - Power Bar teszt
  • 2016. 10. 03.

Néhány héttel ezelőtt osztottuk meg tapasztalatainkat a Power Cube hosszabbítóról, ami sokkal több, mint egy egyszerű elosztó, ugyanis egy igazán dizájnos kis eszköz, aminek segítségével közvetlenül tölthetünk akár két USB portról is, a hagyományos konnektorok mellett.

Ezúttal a "féltesó" Power Bar hosszabbítón a sor.

Mostani tesztalanyunk nem rendelkezik ugyan USB portokkal és a Power Cube-bal ellentétben a kizárólag földelt dugóval rendelkező eszközöket sem képes ellátni energiával, ám mégis bátran ajánljuk bárkinek, akinek fontos a láthatatlanság, a rejtett megoldás, a rend, a praktikum.

Az alábbi fotón jól látható a hosszabbító formája, kialakítása és az is jól látható, hogy az eszközhöz tartozik egy ötletes sín is.

Ennek a kiegészítőnek köszönhetően a szolíd elosztót akár az íróasztalunk, vagy az irodabútor egyik polcának aljára, de éppen egy fiókban is elrejthetjük.

Nem kell mást tennünk, mint egy kétoldalas ragasztó segítségével a sínt oda rögzíteni, ahova csak szeretnénk, majd a hosszabbítót/elosztót a sínbe csúsztatva már csatlakoztathatjuk a kívánt eszközöket, töltőket.

Csépelhetnénk még a szavakat, mert van hely, de teljesen feleslegesnek tartjuk, ugyanis a Power Barról egyértelműen látható, hogy a segítségével kiküszöbölhetjük az irodaasztalok környékén tapasztakható (az asztalról a földre lelógó) töltőkábel gördiuszi csomókat.

Van még kérdés?
Ha igen, akkor klikk ide!
Na pedig nincs, akkor meg klikk ide és illik megosztani a rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel, hiszen még bevezető áron szerezhető be a Power Bar!

 

Folyt. köv.!

 

 

EZT LÁTNOD KELL!

 

OSZD MEG TE IS A CIKKET, HA HASZNOSNAK TALÁLTAD! >>>

 

JELENTKEZZ!