Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Hosszútávú stratégiai partnerségi megállapodást kötött a HELL ENERGY és a Miskolci Egyetem

Hosszútávú stratégiai partnerségi megállapodást kötött a HELL ENERGY és a Miskolci Egyetem

Hosszútávú stratégiai partnerségi megállapodást kötött a HELL cégcsoport és a Miskolci Egyetem. A stratégiai együttműködés alapvető célja, hogy Észak-Magyarország legnagyobb felsőoktatási intézménye és Magyarország piacvezető energiaital gyártója, elméleti és gyakorlati tudásbázisukat közös szakmai céljaik elérése érdekében együttesen mozgósítsák.

A Miskolci Egyetem részéről Dr. Deák Csaba kancellár és Dr. Horváth Zita általános rektorhelyettes, míg a HELL cégcsoport képviselőjeként Csereklye Barnabás, a QUALITY PACK Zrt. projektigazgatója írta alá azt a szakmai stratégiai együttműködési megállapodást, melynek célja különböző szakmai programok szervezésén keresztül, az egyetemi hallgatók gyakorlati képzési hátterének kialakítása, elsősorban műszaki, gazdasági, logisztikai és IT területen, valamint a friss diplomások részére karrierlehetőség biztosítása.

„A HELL cégcsoport egy rendkívüli ütemben fejlődő vállalat, amely több mint 40 országba exportál, tevékenységével ebben a régióban teremt több száz munkahelyet. Úgy gondoljuk, hogy a Miskolci Egyetem színvonalas oktatásához hozzájárulhatunk oly módon, hogy a HELL cégcsoport munkatársai – a szorosabb kapcsolat eredményeként – átadják azt a megszerzett gyakorlatai tudást, tapasztalatot, szakmai elkötelezettséget, mellyel eddigi páratlan sikereinket elértük.

Természetesen nem titkolt célunk, hogy későbbiekben a hallgatók versenyképes tudásukat nálunk kamatoztassák. Az együttműködéssel azt szeretnénk támogatni, hogy az egyetemről kikerülő fiatalok a versenypiaci igényekhez igazodó tudással rendelkezzenek” – nyilatkozta a megállapodásról Csereklye Barnabás, a QUALITY PACK Zrt. projektigazgatója.

A HELL cégcsoport folyamatos fejlődése és export piacainak növekedése révén fogalmazódott meg az igény egy hosszútávú szakmai alapokon nyugvó együttműködésre. Egy ilyen rohamosan bővülő cégcsoport számára elengedhetetlen a szakemberek utánpótlása. A Miskolci Egyetemről kikerülő, magasan képzett friss diplomások, illetve az ott végzett, már tapasztalattal rendelkező szakemberek elsődleges utánpótlási bázist jelentenek a cégcsoport számára.