Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az ADATA bemutatja a P20000D és P12500D digitalis kijelzővel rendelkező akkumulátorait

Az ADATA bemutatja a P20000D és P12500D digitalis kijelzővel rendelkező akkumulátorait

Precíz töltöttség kijelzés, dupla port, többszörös védelem, nagy teljesítmény bármikor

 

Az ADATA® Technology a nagyteljesítményű DRAM modulok, NAND flash termékek és mobilkiegészítők vezető gyártója a mai napon bemutatta a P20000D és P12500D kijelzővel ellátott hordozható akkumulátorát. Mindkét típus nagy-hatékonyságú és hosszú élettartamú lítium-ion cellákat használ melyek a legszigorúbb tanúsítványoknak is megfelelnek. Digitális kijelzőjükön láthatjuk a még fennmaradó töltöttségi szintet, hogy jobban tájékoztassák a használójukat. Dupla USB portjával a teljes kimeneti teljesítménye akár 2.1A is lehet, valamint két eszközt is tölthetünk egyszerre. Mindkét power bank magas szintű biztonságot is kínál, összesen 6 védelmi áramkörrel, valamint ütésálló és tűzálló burkolattal rendelkezik. A P20000D tartalmaz továbbá egy nagy fényerejű LED égőt is. 20000mAh és 12500mAh teljesítményük elegendő arra, hogy többször újratöltsük okostelefonunkat, tablettünket, mobil-eszközeinket, mint például a vezeték nélküli fejhallgatókat és játékvezérlőket – a P20000D és P12500D olyan, mint ha két kis erőművet cipelnénk a zsebünkben.

 

Digitális kijelző – van még benne kraft, vagy nincs?

A P20000D és P12500D elfelejthetjük a villódzó LEDek, vagy skálák folyamatos nézését, jól látható digitális kijelzőjén könnyen értelmezhetően mutatja, hogy százalékban pontosan mennyi töltés maradt hátra. Ez nem egy többé-kevésbé megközelítés, az ADATA tervezőinek köszönhetően precízen a teljes töltöttség arányában láthatjuk, mint ahogy az egy nagy kapacitású akkumulátor esetében elvárjuk.

 

Okostelefon, tablet – egyszerre akár két eszköz a dupla USB-vel

A nagy kapacitás a P20000D és P12500 esetében azt jelenti, hogy akár 6.4 okostelefont tud feltölteni, vagy nagyjából 1.8 tabletet. A töltést a két összesen 2.1A leadására képes USB teszi hatékonyabbá, így két eszközt egyidőben is rákapcsolhatunk, legyen az okostelefon, tablet, kontroller, vezeték nélküli fejhallgató, vagy egyéb eszközök USB porttal - ezzel időt takarítva meg.

 

Biztonság belülről biztosítva
Gondosan tesztelt cellák, tűz, ütés és rázkódás-védett tokozás – a P20000D és P12500D megvédi felhasználóját, magát az eszközt és a környezetét. Fejlett áramköröket használ a túltöltés, túlmelegedés, túláram, kisülés vagy rövidzárlat ellen. További extraként a P20000D megduplázza a LED fényességét, amivel felhasználója megtalálhatja a helyes utat még a legsötétebb környezetben is. A P20000D és P12500D mögött egy év garancia van.

 

Az ADATA-ról

Az ADATA Technology, a világ egy legnagyobb DRAM modul és USB pendrive gyártója teljes megoldásokat kínál a memóriakártyák, SSD-k és hordozható merevlemezek piacán. Az ADATA termékei között megtalálhatóak továbbá a mobiltöltők, valamint a cég fontos szerepet tölt be a fejlett LED-világítás terén is. Az ADATA termékek számos nemzetközi díjat nyertek, mint például az iF Design Awards (Németország), CES Best of Innovation-díj, Good Design Awards (Japán), Best Choice of Computex-díj és a Taiwan Excellence Gold nagydíj. A cég szlogenje „Love, Life, Dreams” („Szeretet, élet, álmok”) megtestesíti az ADATA márkát és szerepét az innovatív memóriatermékekben, melyek az egyetemlegesen támogatott ötletekre való emberi törekvések. További tájékoztatásért, kérjük, látogassa meg az www.adata.com weboldalt.