Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Twin Peaks titkos története

Twin Peaks titkos története
Szerkesztő

Mark Frost

Twin Peaks titkos története

LEHET, HOGY A BAGLYOK NEM AZOK, AMIKNEK LÁTSZANAK…

A Twin Peaks egy legenda. David Lynch és Mark Frost tévétörténeti jelentőségű sorozata (25 évvel ezelőtt) arról szólt, hogy egy amerikai, középkorú, kisvárosi apa évekig szexuálisan molesztálja, majd megöli gimnazista korú lányát. Vagy mégis valami más volt a lényeg?

Mark Frost: Twin Peaks titkos történeteTalán arról mesélt a Twin Peaks, hogy mindenkinek vannak súlyos titkai, amelyek annyira torzíthatják a személyiségét, hogy végül szörnyeteggé válik? Vagy arról szól, hogyan küzdjünk meg a bennünk élő gonosszal? Esetleg arról, hogy az amerikai őslakosok istenségei és démonai ma is uralják a Sziklás-hegységtől nyugatra fekvő hatalmas, sűrű erdőségeket?

A harmadik évad előtt az olvasók kézbe vehetik a sorozat hivatalos könyvét, egy lebilincselő, színes illusztrációkkal kiegészített titokfeltáró regényt, amely egyrészt választ ad az első két évad nyitott kérdéseire, másrészt elmeséli az elmúlt huszonöt év fontos Twin Peaks-i eseményeit, harmadrészt pedig bevezeti az új évad alapkonfliktusait. Miközben megismerhetjük az amerikai miszticizmus titkos történetét.

…DE MÉGIS KÉNYSZERÍTŐ SZEREPÜK VAN:
ŐK EMLÉKEZTETNEK RÁ, HOGY NÉZZÜNK BELE A SÖTÉTBE!

 

 


ISBN 978 963 293 575 1
Terjedelem: 500 oldal
Méret: 148 x 208 mm
Kötés: kartonált
Ára: 3990 Ft

Megrendelhető itt.

A Twin Peaksnek sosem lesz vége, és ez így van jól (Index.hu kritika)

Diane, a roswelli ufó, a Kennedy-gyilkosság és a Watergate-ügy is Twin Peaksbe vezet (Hvg.hu kritika)