Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Vadászd le a 2016-os kedvenceidet

Vadászd le a 2016-os kedvenceidet
  • 2016. 11. 10.

Kódjátszma az AVON-nál

 

November 10. és 17. között az AVON Online-on egy izgalmas Kódjátszma veszi kezdetét, amely során kihagyhatatlan ajánlatok szállnak ringbe egymással. Ebben a 8 napban ugyanis minden leadott megrendelés mellé garantáltan egy 2016-ban bevezetett újdonság jár ajándékba. Hogy melyik? Az csak azon múlik, hogy melyik kódot választjuk.

2016. november 10. és 17. között kihagyhatatlan Kódjátszmával vár mindenkit az Avon Online (www.avon.hu). A 8 napig tartó akció időtartama alatt az oldalra látogatók ugyanis vásárláskor garantált ajándékokra tehetnek szert. Amennyiben ez idő alatt bárki online rendelést ad le a www.avon.hu oldalon, az 11 különféle értékes ajándék közül választhat. Az ajándékok beváltása rendelési összeghatárhoz kötött, de már 5000 Ft-os vásárlás esetén is szuper meglepetésekkel gazdagodhatunk.

Az ajándékok megszerzéséhez nem kell mást tennünk, mint kiválasztani az adott összeghatárhoz hozzárendelt csomagok közül kedvencünket, és a megrendelés végén beírni az ahhoz kapcsolódó promóciós kódot a megadott helyre.

Érdemes résen lenni, hiszen a promóciós kódokhoz kapcsolódó ajándékok limitált darabszámban állnak rendelkezésre, úgyhogy november 10-én ajánlott a napot a www.avon.hu oldalon indítani, hogy megszerezhessük kedvenc 2016-os termékeink egyikét.

Bővebb információ a promócióról november 10-től itt olvasható: https://avononline.avon.hu/kodjatszma