Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Lenyűgöz színeivel az új B&O PLAY őszi-téli kollekció

Lenyűgöz színeivel az új B&O PLAY őszi-téli kollekció
  • 2016. 11. 11.

Limitált kiadású kollekció darabjait a skandináv természet színei inspirálták

Szükséged lenne egy kis felfrissítő kikapcsolódásra? Szeretnél lassítani a rohanásban? Hagyd, hogy a zene segítsen a visszavonulásban! Engedd, hogy elrepítsen a természet lágy ölére, ahol tiszta levegő és nyugalmat árasztó színek vesznek körül. A képzeletbeli utazáshoz pedig nincs másra szükséged, mint a kedvenc dallamaidra és a B&O PLAY 2016-os őszi-téli kollekció valamelyik tagjára, amelynek színeit a skandináv tájak vad szépsége ihlette.

A Bang & Olufsen termékeire mindig is a kiváló hangzásvilág és az ikonikus, letisztult dizájn volt jellemző. A gyártó most legújabb és legnépszerűbb termékeit új színekben is elérhetővé teszi: mélyvörösben, kakaóbarnában, mohazöldben és éjfeketében.

A BeoPlay A1 hordozható Bluetooth hangszóró fekete és mélyvörös színekben debütált az új kollekcióban, az árnyalatokat a lávakő és a tengeri fekete homok, valamint az ásványi anyagokban gazdag agyag inspirálta. A finom kidolgozású hangszóróval a szabadban is kiváló minőségben hallgathatod kedvenc számaidat, és a 360 fokos hangzásnak köszönhetően a tér minden pontján élvezhető körülötte a zene. A por- és cseppálló, alumínium rácsborítás megóvja az eszközt a természet viszontagságaitól, így bárhová nyugodtan magaddal viheted, és akár 24 órán át hallgathatod.

 

Szintén mélyvörös színben kapható a vezeték nélküli, aktív zajszűrős BeoPlay H8 fejhallható, amellyel egyszerre élvezheted a teljes szabadságot és prémium zenehallgatási élményt. A pehelysúlyú és kényelmes fejhallgatóval kizárhatod a külvilágot, és maximálisan átadhatod magadat a dallamoknak. Ha állítanál a hangerőn, vagy zeneszámot váltanál, egyetlen gyengéd érintéssel megteheted, csak a hangszóróhoz kell érintened az ujjad.

 

Testvére, a hasonló képességekkel felruházott BeoPlay H7 kakaóbarna borítást kapott, amely az északi természet talaját idézi. Az autentikus és tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást adó vezeték nélküli fejhallható reggeltől estig bírja, szólhat megállás nélkül a mintegy húszórás akkumulátoridőnek köszönhetően. Még a leghidegebb időben is hűséges társad marad, hiszen a hangszóró vezérlőfelülete akár kesztyűn keresztül is reagál az érintésre.

 

A BeoPlay H5 vezeték nélküli fülhallgató – a skandináv növényzet után szabadon – mohazöldben pompázik. A csepp- és porálló Bluetooth fülhallgatót mindenki úgy használhatja, ahogy neki a legkényelmesebb, hiszen a különböző méretű, memóriahabból készült, hőre táguló gumiból, illetve szilikonból álló harangok tökéletesen illeszkednek a füledhez. A kábel hosszúságát is pontosan úgy állíthatod be a csiptetővel, ahogy szereted. Amikor pedig nem használod, a nyakad körül összefogva a fülhallgatóban észrevétlenül elhelyezett mágneseknek köszönhetően nyakláncként is hordhatod. A mágnesek összeérintésével automatikusan kikapcsol a készülék, így attól sem kell tartanod, hogy lemerül, míg nem hallgatod.

 

Mohazöld borítás kapható a BeoPlay A6 hangszóróhoz is, amely a klasszikus sztereó hangzást ötvözi a legújabb technológiával. A Bluetooth hangszóró vezérléséhez nincs szükséged a telefonodra, egyszerűen elég csak végigsimítanod a készülék tetején, hogy felcsendüljenek a kedvenc számaid. Az ikonikus hangszóró tökéletes kiegészítője lehet letisztult otthonodnak.

 

Az Apcom Hungary Kft.

Az Apcom Hungary Kft. a dedikált disztribúciós szolgáltatások magyarországi képviselője. Az Apple termékek és kiegészítők, illetve okostelefonnal, táblagéppel vezérelhető okos eszközök, az Emerson kis– és középvállalatok számára kifejlesztett, egyfázisú UPS-megoldások, továbbá a Symantec nagyvállalati termékportfóliójának hazai disztribútora. A több mint 40 éves ICT tapasztalattal, nemzetközi háttérrel és tőkeerővel rendelkező Midis Group tagja. A Midis Group különböző értékesítési formákban többek között a következő gyártók termékeit forgalmazza 3 kontinensen, 30 országban: AEG, Adobe, Apple, CA Technologies, Cisco, HP, IBM, Intel, Oracle, SAP, Sybase.