Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Téli ízek a HELL ENERGY-nél

Téli ízek a HELL ENERGY-nél

Nem múlhat el úgy egy szezonkezdés, hogy Magyarország piacvezető energiaital gyártója, a HELL ENERGY újabb ízekkel ne lepje meg fogyasztóit. Így van ez most is, az idei limitált szériás IceCoolok bevezetésével. Ismét két igazán közkedvelt íz, az áfonya és a már tavaly nagy sikert aratott mangó az ízesített energiaitalokat kedvelők egyik kedvenc változata lesz a 2016-2017-es téli időszakban.

 

A HELL ENERGY az idei tél beköszöntével is különleges, limitált szériás IceCoolokkal örvendeztette meg a plusz energiára éhezőket. A tavalyi év újdonsága és legnépszerűbb ízesítése, a hozzáadott D vitaminnal készülő mangós mellett idén az áfonya kellemes ízére esett a választás. Amíg a mangó a napsütéses időszakot idézi fel, az áfonya jellegzetes téli gyümölcsként inkább a téli extrém sportok hangulatát teremti meg.

Mindkét limitált szériás IceCool a már megszokott fiatalos, modern és rendkívül letisztult dizájnú, fémes színvilágú csomagolásban kerül november első heteiben forgalomba. A téli, havas tájjal harmonizáló megjelenés, kiválóan passzol a közös baráti vagy családi síelések, szánkózások, vagy kirándulások kiegészítőjeként.

 

Az idei HELL IceCool remek társ akár a tanulás, akár a munka, vagy egy jó kis téli sport mellé.

 

A HELL-re jellemző minőség és az izgalmas gyümölcs íz garantált a már megszokott 32 mg / 100 ml koffeintartalom mellett.