Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Érkezik az iGO Navigáció kamionos kiegészítője

Érkezik az iGO Navigáció kamionos kiegészítője
B3V3Z3T3M

December 15-től kamionosok és lakóautóval rendelkezők számára hasznos funkciókkal bővül az iGO Navigáció.

Androidra és iOS-re is érkezik az autós navigációt kínáló NNG által fejlesztett iGO Navigáció kamionos kiegészítője.

Alig néhány hónapja jelent meg az iGO Navigáció legfrissebb verziója, amely több mint 100 országban kínál offline navigációt a felhasználók számára. Az alkalmazást fejlesztő NNG december 8-tól kamionos kiegészítővel frissíti az alkalmazást, amelyet az appon belül vásárolhatnak majd meg a felhasználók.

 

A kiegészítő segítségével a kamion- és lakóautó-tulajdonosok profilokat hozhatnak létre a járművük hosszának, súlyának, magasságának és maximális megengedett sebességének megadásával, mely profil alapján az alkalmazás ideális útvonalat kalkulál.

 

A kiegészítő csomag a világ szinte összes régiójában képes lesz a kamionok és lakóautók a legfrissebb térképadatok alapján való navigálására. A szolgáltatáscsomag mind az iOS, mind pedig az Android operációs rendszereket futtató eszközökön méret-, erőforrás- és felbontáskorlát nélkül használható lesz.

 

„Nagyon sok visszajelzést kaptunk kamionosoktól, akik szeretik az iGO Navigációt, de szükségük lett volna egy-két plusz szolgáltatásra a mindennapi munkájuk hatékonyabb elvégzéséhez. Ez a kiegészítő elsősorban nekik készült, de bíztatunk mindenkit a szolgáltatáscsomag kipróbálására” – mondta el Giles Shrimpton, az NNG vezérigazgatója.

 

Az iGO Navigáció kamionosok és lakóautó-tulajdonosok számára készített kiegészítője 20 dollárért vásárolható meg.