Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Zene nélkül mit érek én - Lamax Beat Sentinel SE-1 teszt (földön, vizen, levegőben)

Zene nélkül mit érek én - Lamax Beat Sentinel SE-1 teszt (földön, vizen, levegőben) Zene nélkül mit érek én - Lamax Beat Sentinel SE-1 teszt (földön, vizen, levegőben) Zene nélkül mit érek én - Lamax Beat Sentinel SE-1 teszt (földön, vizen, levegőben) Zene nélkül mit érek én - Lamax Beat Sentinel SE-1 teszt (földön, vizen, levegőben)
  • 2016. 12. 20.

A korábban közölt Lamax Blaze B-1 teszt után ezúttal a Lamax Beat Sentinel SE-1 érkezett próbára szerkesztőségünkhöz.
  

Amikor visszavittem a Blaze B-1 "fülest" és megkaptam próbára a Sentinel SE-1 hordozható hangszórót, azon kezdtem el gondolkodni, miért is kaphatta az őrszem nevet a kütyü.
Nem értettem, mitől is lesz "őrszem" egy hangfal, de az eszközt alaposabban megnézve és a technikai paramétereket áttanulmányozva kezdtem megérteni a névadás alapját.
 

Egyrészt a beépített elemlámpa és a 20 órányi üzemidő segítségével ugyanis egy igazi őrszem társa is lehet a kicsike.
Ráadásul a kialakítása, a könnyű súlya, és a karabineres rögzítési pont is abban segíti a felhasználót, hogy szinte mindenhová magával vihesse.
Azért csak szinte, mert a cseppálló kialakítás ugyan az esőben, vagy havazásban is megvédi az eszközt a beázástól, de például azt nem ajánlanánk,hogy a vízimentők a fuldokló után vessék magukat a kütyüvel az oldalukon - hisz "csak" cseppálló.laugh
 

De, ne rohanjunk előre.
Az első teszt természetesen akkor zajlott, amikor a készülékkel hazaérve kivittem Mirkó kutyust a szántóföldre, hogy megkönnyebbüljön.
A Sentinel SE-1 készüléket a karabinerrel a kabátom cipzárlának húzókájára rögzítettem.
És a könnyű súlynak köszönhetően zavartalanul sétálhattunk...
 

Természetesen egy teszt úgy teszt, hogy az ember megnézi a határokat.
A szintén a Lamax által forgalmazott BFit okoskarkötő/csuklópántot ugyebár azonnal vittem a víz alá, amint elkezdtem tesztelni...
A Lamax Beat Sentinel SE-1 esetében azonban felhívták figyelmemet, hogy ha lehet, ne dobjam már bele a kádba, így a fürdőkád szélére téve hallgattam kedvenc muzsikáimat - a mobilon keresztül.
A kádnyi vízbe nem dobtam bele, de a fűrdőhabból kapott és problémamentesen működött tovább akkor is,amikor hajmosáskor a zuhanyból kifolyóvíz áztatta kívülről.
A zene csak akkor szakadt meg, amikor a CAT S60 telefonom merült a víz alá és a Bruetooth kapcsolat megszakad.
Tehát a címben felsoroltak közül a vízben eképp lett tesztelve...
 

Na,de mi van azzal a "levegőben" próbával?
Most írhatnám, hogy kötélhágcsókon  fáról fára ugrálva is az oldalamra volt csatolva a készülék, vagy esetleg azt is lepötyöghetném, hogy hőlégballonon utazva, netán épp ejtőernyőzés közben is teszteltem a Sentinel SE-1-et, de az igazság "csak" annyi, hogy a Pilots Simulator Centerben repülhettem újra néhány géppel és a Cesnában a műszerfalra akasztva hallgattam a "Szállj fel magasra" című slágert...devil
 

A hangszóró pontosan azt a hangminőséget hozza, amit egy ilyen eszköztől elvárhat az ember.
Az, azonban hatalmas segítség, hogy csak be kell kapcsolni az "örszemet" és minden további funkbiót a mobilunk zenelejátszóján keresztül tudunk vezérelni.
A beépített elemlámpa maximálisan elegendő ahhoz, hogy az előttünk álló teret, esetleg sátrunkat bevilágítsa.
Be- és kikapcsolása egyetlen gombnyomásra történik és akkor is működik a világítás, ha maga az eszköz kikapcsolt állapotban van
 

Látom már, hogy a 2017-es fesztiválszezon slágerterméke lesz a a Lamax Beat Sentinel SE-1!
Elvégre egyrészt elfér a kabátzsebben, vagy a karabinerrrel a nadrág övpántjára rögzíthető, másrészt az elemlámpa segítségével megtaláljuk a sátrat a sötétben, harmadrészt a sátorban is megfelelő fényt ad, negyedrészt pedig kedvenc zenéinket, vagy rádióállomásunkat akár egész éjjel hallgathatjuk.
 

Remélem, mindenki tudja, hogy összességében jó gyerek voltam idén és ezt  a tényt közöltétek azzal is, aki december 24-ikén hozza az ajándékokat a karácsonyfa alá!

 

Specifikációk:

Vezetéknélküli technológia A Bluetooth 2.1 technológia lehetővé teszi a régebbi készülékekhez való csatlakozást is.
A hagszóró teljesítménye 10 W
Akkumulátor Lítium 2200 mAh
Max. lejátszási idő 20 óra
Max. csatlakozási távolság 25 méterig