Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Szól a rádió

Szól a rádió

Hosszas tervezés és sok-sok előkészület után eljött a pillanat, hogy megosszuk olvasóinkkal az örömteli hírt, miszerint december óta szól a rádió.
A Sztráda Rádió.

A Sztráda Rádió menedzsmentjével kötött megállapodás értelmében a színes, informatív, ám maximálisan politikamentes webrádió a bevezetem.eu oldalon is elérhető lesz a nap 24 órájában.

A rádió vezetőitől megtudtuk, hogy mind zeneileg, mind tartalmilag olyan fórumot kívánnak nyújtani a hallgatóknak, amely egyrészt megfelel a mai trendeknek, másrészt egyedi és a műsorokat tekintve könnyed hangvételű.

A rádió hivatalos indulásra 2017.01.07-ikén 12:00-kor, egy olyan műsorral lesz, 'melyben a menedzsment, valamint a főszerkesztő mellett a műsorvezetők is megszólalnak majd a monstre (a tervek szerint minimum hat órán át tartó) adásban.
A szombati nyitány után pedig hétfőtől minden hétköznap reggel  8:00 és 10:00 között Radomszki Viktor és az egykori Magyar Rádiós Székely Szabolcs indítja a napot.
* Hétfőnként 14:00 és 16:00 között Tóth Éva jelentkezik majd gasztro műsorával.
* Kedden 18:00 és 20:00 között Kovács Kálmán (Arthur) szórakoztatja a nagyérdeműt "Csak ennyi... Arthur" című zenei blokkjával.
* Szerdán 14:00 és 16:00 között a szintén egykori Magyar Rádiós M. Kovács Ágnes beszélget vendégeivel, majd 18:00 és 20:00 között Radomszki Viktor és Berta István hallható az "Infovilág" című műsorban.
* Csütörtökön 14:00 és 16:00 között Berta István "Autók az ember felé" című adásával jelentkezik.
* Péntekenként 16:00 és 20:00 között Székely Szabolcs veszi át a mikrofont, hogy az első két órában a hét eseményeit vegye gorcső alá vicces formában, majd a második két órában Tölcsér Tiborral kiegészülve a horgászat aktualitásairól, szépségéről beszélgessenek.
Szintén pénteken 20:00 és 22:00 között Sándor Zoltán csap a hanghordozók közé a "Basement Session" című műsorában.
* Szombatonként pedig KZee indítja buliba a hallgatókat 20:00 és 22:00 között.
* Vasárnaponként pedig Tóth Zoli jelentkezik "Happy Hours" című műsorával 18:00 és 20:00 között.

Ezek a jelenlegi fix műsorok, de a Sztráda Rádió vezetői tervei szerint heteken belül minden nap délután és este különböző tematikájú adásokkal jelentkeznek.
Megtudtuk, hogy tervben van egy kutyákkal, macskákkal, kisállatokkal foglalkozó műsor, illetve a kerékpárosokat, búvárokat, ejtőernyősöket, a vízes sportok szerelmeseit sem szeretnék információk nélkül hagyni.
De egy heti rendszerességgel jelentkező sportműsorról is tárgyal a rádió vezetése.

Az biztos, hogy a Sztráda Rádió a helyszínről jelentkezik  majd a Volt és a Sziget fesztiválokról, valamint több egyéb eseményről - sajtótájékoztatókról, bemutatókról.

A menedzsment természetesen nyitott a további műsorokkal kapcsolatos együttműködésre.
Műsorötletekkel kérjük kerresse a Sztráda Rádiót a  sztradaradio@sztradaradio.hu e-mai-címen!