Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Tt eSPORTS bejelentette az új CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headsetjét

A Tt eSPORTS bejelentette az új CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headsetjét

 A Tt eSPORTS bejelentette az új CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headsetet. A legújabb technikai trendeknek megfelelően 50 mm-es neodímium mágnes hangszórókat használ, a 16.8 millió szín megjelenítésére képes RGB LED-el 8 fényhatást képes előállítani, valamint a 3D 7.1-es virtuális térhangzással biztosítja a legapróbb zenei részletek kiemelését a játék során.

{gallery}

Meggyőző méretű, 50 mm-es neodímium mágnesek

A CRONOS Riing RGB gaming headset új generációs, 50mm átmérőjű, dönthető neodímium mágnesei, precízen és irányítva adják át a hangokat, valamint sokkal kényelmesebben viselhető a hosszú játékmenetek során.

 

Hangsúlyos vizuális élmény

A CRONOS Riing RGB gaming headset RGB LED-jei 2 zónában 16.8 millió szín megjelenítésére képesek, Eldönthetjük, hogy a 8 különböző fényeffekt közül melyik a számunkra legmegfelelőbb: folyamatos világítás, pulzálás, köríven végigfutó fény, a zene ritmusával megegyező fény, egyszerű villogás, dupla villanás, gyors villogás és gyors pulzálás.

 

7.1 prémium virtuális Surround Sound hatás

Az 50 mm-es nagyteljesítményű neodímium mágnesek a legújabb digitális hangvezérléssel képesek akár a 96 KHz/ 24 bit minőségű zenéket is lejátszani, érezhetővé téve a magas hangokat, kiemelve a mélyeket, ezzel is hozzájárul a játékélmény fokozásához.

 

 

Maximális kényelem és hordozhatóság

A CRONOS Riing RGB 7.1 fejpántja automatikusan illeszkedi a fejhez. A 3 különálló részből készült fejpántnak köszönhetően nem fogjuk érezni, hogy az nyomja a fejünket. A fülrész 25 mm vastag pereme kiszűri a külső zajokat. Hogy az utazások során is könnyen használhassuk és az audió kábel ne csavarodjon meg, ezért az lapos kivitelben készült. 

 

A CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headset ajánlott végfelhasználói ára: 84.99USD.

 

CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headset videó:

https://youtu.be/fNr4P-ShS3I