Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Sygic az első navigációs alkalmazás, amit a Ford SYNC AppLink már a műszerfali kijelzőn is megjelenít

A Sygic az első navigációs alkalmazás, amit a Ford SYNC AppLink már a műszerfali kijelzőn is megjelenít

 

  • Új navigációs lehetőség a Ford SYNC® 3 AppLink rendszerben, amely a jármű érintőképernyőjén jeleníti meg az okostelefonos alkalmazásokat
  • A Sygic Car Navigation az első navigációs alkalmazás, amely már az érintőképernyőn keresztül is kezelhető
  • Az új SYNC AppLink mobil navigációs szolgáltatás a 2018-as Ford modellekben jelenik meg

 

A legtöbb okostelefon-tulajdonos vezetés közben is gyakran használja navigációs alkalmazásait, ezért a Ford Motor Company új funkcióval bővítette SYNC® AppLink rendszerét, hogy ezek az alkalmazások közvetlenül az autó érintőképernyőjén is megjelenhessenek. A Sygic Car Navigation az első ilyen alkalmazás, amely már a jármű saját kijelzőjén keresztül is kezelhető.

{gallery}

“A Ford tisztában van vele, hogyan használják az emberek okostelefonjaikat, ezért fontosnak tartjuk, hogy több lehetőséget kínáljunk nekik arra, hogy készülékeik szolgáltatásait az autóban is biztonságosan élvezhessék,” nyilatkozta Don Butler, a Kapcsolódó Járművek és Szolgáltatások részleg ügyvezető igazgatója. „Az új SYNC AppLink mobil navigációs funkció segít, hogy a vezető a tekintetét az úton, a kezét pedig a kormánykeréken tartsa, miközben kedvenc alkalmazását használja.”

 

A Pew Research Center 2015-ös felmérése szerint az amerikaiak kétharmada használ okostelefont. A több mint 1600 megkérdezett ember 67 százaléka elmondta, hogy alkalmanként navigációra is használja a készülékét autózás közben, 31 százalékuk pedig rendszeresen az okostelefonjával navigál.

 

Ha az okostelefont egy USB-kábellel a járműhöz csatlakoztatják, a Sygic alkalmazás már nemcsak a készüléken keresztül kezelhető; az app automatikusan megjelenik az autó érintőképernyőjén, s így sokkal kényelmesebben használható. A technológia lehetővé teszi, hogy a vezetőnek ne kelljen újra meg újra a kezébe vennie telefonját, hogy annak kijelzőjéről olvassa le az útirányt.

 

A Sygic az első mobil navigációs alkalmazás, ami kompatibilis a Ford AppLink rendszerrel, vagyis a telefon kijelzőjén látható tartalom az autó érintőképernyőjén is megjelenik. A több mint 200 ország úthálózatát és mintegy 40 kezelési nyelvet kínáló Sygic technológiát 150 millió okostelefon-tulajdonos használja világszerte. A Sygic Car Navigation alkalmazást arra optimalizálták, hogy zökkenőmentesen fusson a Ford SYNC 3 rendszeren, így az autósok több navigációs megoldás közül választhatnak.

 

“A Sygic elkötelezetten dolgozik a navigáció folyamatos tökéletesítésén; ez az a filozófia, ami piacvezetővé tett minket ezen a területen,” vélekedett Michal Štencl, a Sygic vezérigazgatója. “A Forddal fennálló globális kapcsolatunk részeként állandóan új, prémium színvonalú megoldások után kutatunk.”

 

Az új SYNC AppLink mobil navigációs funkció a 2018-as Ford modellekben mutatkozik be először. A SYNC AppLink segítségével az autósok hangvezérléssel vagy járművük érintőképernyőjéről kezelhetik kompatibilis okostelefon-alkalmazásaikat. Az alkalmazások fejlesztői könnyen SYNC-kompatibilissé tehetik termékeiket, ha a Ford Fejlesztői Program honlapról letöltik és integrálják az AppLink szoftvert.

 

Ide kattintva megtekintheti a Ford SYNC AppLink rendszerrel kompatibilis Sygic Car Navigation alkalmazás bemutató videóját.