Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bemutatjuk a HTC U Play-t

Bemutatjuk a HTC U Play-t

HTC U Play: A játékos éned

Tökéletesen illik játékos énedhez.

Téged tükröz

Letisztult, sima felület

Szokásaidból tanul

Használaton alapuló működés

Hallgat rád

Hangzás, rád szabva

Minden, amit szeretsz

Élénk színek és ragyogó részletek az elő- és a hátlapi UltraPixel kamerával

 

Téged tükröz

Lenyűgöző, teljesen sima készülékház 3D kontúrokkal, lekerekített élekkel

A fényes, szimmetrikus ívelt üveg kialakítás1 ásványokkal színezett, így minden szögből ragyogóan néz ki. A csiszolt felület minden oldalról teljesen sima, a készülékház pedig tökéletesen illeszkednek az 5,2”-es kijelzőhöz.

 

Szokásaidból tanul

Itt az új HTC Sense Companion2, ami a beépített hangfelismerő rendszerrel kiegészülve felismeri hangod. Menüben való lépegetés, hívás fogadása vagy elutasítása, ébresztő lenyomása és még ennél is több, mindez egy szavadba kerül. Folyamatosan tanul tőled, és egyre pontosabb ajánlásokat ad. 3

 

Hallgat rád

Az emberi fül formája éppen olyan egyedi, mint az ujjlenyomat

A HTC USonic4 szonárszerű hanghullámok segítségével térképezi fel a füled, majd idomul annak formájához. A hanghullámokat apró mikrofonok figyelik és elemzik, így a fülhallgató teljesen hozzád igazodik, ennek köszönhetően minden részletet és hangot tisztán hallhatsz. Bárhol is vagy, a fülhallgató hangerejét mindig a környezetedhez igazíthatod.

 

A legjobbat hozza ki belőled

Válaszd azt a kameramódot, ami a legjobb neked

Gyors váltás a 16MP-es és az UltraPixelTM kamera között a hátlapon5

Az UltraPixel a kedvezőtlen fényviszonyok közt is lenyűgöző képet készít, a 16MP-es kamera pedig minden részletet élethűen rögzít.

A 12 MP-es UltraPixel előlapi kamera kevesebb elmosódott képet, gyorsabb fókuszidőt és jobb éjszakai képeket eredményez.

 

HTC U Play

Tökéletes szimmetria

Rendkívül vékony

Egyedi funkciók, úgy, mint HTC Sense Companion, HTC USonic és 3D, hajlított üveg ház

A legjobb oldalad tükrözi - #BrilliantU

 

 

 

1 HTC U Ultra extra strapabíró zafír kivitelben is elérhető 128GB belső tárhellyel. Az elérhetőséggel kapcsolatban, kérjük, a viszonteladóknál érdeklődjön.

2 A HTC Sense Companion más weboldalak és adatbázisok alapján működik. A HTC nem felel a más oldalakon talált információk helytállóságáért.

3 Néhány funkció a 2017-es év folyamán lesz elérhető, nem pedig előretelepítve. A telepítéshez internetkapcsolat és a rendszerfrissítés letöltése valamint elfogadása szükséges.

4 A dobozban található kiegészítők országonként változhatnak. Kérjük, keresse fel a helyi viszonteladót. A HTC USonic csak USB-C-vel kompatibilis.

5 Az UltraPixel mód négyszer olyan érzékenyen reagál a fényre, mint a hagyományos kameramód.