Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bemutatjuk a HTC U Ultrát

Bemutatjuk a HTC U Ultrát Bemutatjuk a HTC U Ultrát

HTC U Ultra: Minden rólad szól!

Téged tükröz

Letisztult, sima felület

Szokásaidból tanul

Használaton alapuló működés

Te vagy a középpontban

            Új, kettős kijelző

Hallgat rád

Hangzás, rád szabva

Minden, amit szeretsz

Élénk színek és ragyogó részletek az elő- és a hátlapi UltraPixel kamerával

 

 

Téged tükröz

Lenyűgöző, teljesen sima készülékház 3D kontúrokkal, lekerekített élekkel

A fényes, szimmetrikus ívelt üveg kialakítás1 ásványokkal színezett, így minden szögből ragyogóan néz ki. A csiszolt felület minden oldalról teljesen sima, az egyes alkatrészek pedig tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így kellemes érzés kézben tartani.

 

Szokásaidból tanul

Itt az új HTC Sense Companion2

Értesít, ha melegen kell öltöznöd aznap, vagy a havazás miatt célszerű hamarabb elindulni otthonról. Akkor is jelez, ha töltést javasol indulás előtt, és megtalálja a legjobb éttermet a nyaralás során. Folyamatosan tanul tőled, és egyre pontosabb ajánlásokat ad. 3

 

Figyel rád

Hang alapú kommunikáció

A HTC U Ultra felismeri a hangod és reagál rá, még standby üzemmódban is. Menüben való lépegetés, hívás fogadása vagy elutasítása, ébresztő lenyomása és még ennél is több, mindez egy szavadba kerül.

 

Te vagy a középpontban

Értesítések új helyen

Az új, kettős kijelzőnek köszönhetően minden könnyen elérhető. Gyors és azonnali elérést biztosít az értesítésekhez anélkül, hogy ki kellene lépned az éppen használt programból. Névjegyzék, alkalmazások, emlékeztetők, esemény-értesítők és még sok minden más.

Minden fontos dolog egy helyen, legfelül látható.

 

Hallgat rád

Az emberi fül formája éppen olyan egyedi, mint az ujjlenyomat.

A HTC USonic4 szonárszerű hanghullámok segítségével térképezi fel a füled, majd idomul annak formájához. A hanghullámokat apró mikrofonok figyelik és elemzik, így a fülhallgató teljesen hozzád igazodik, ennek köszönhetően minden részletet és hangot tisztán hallhatsz. Bárhol is vagy, a fülhallgató hangerejét mindig a környezetedhez igazíthatod.

 

A HTC BoomSoundTM Hi-Fi edition hangszóró esetében a magas hangokért felelős hangszóró felül, a mélyhangszóró alul található, a hangokat pedig négy darab, a tér minden irányából rögzítő mikrofon veszi fel. Ennek köszönhetően 360 fokos, magával ragadó élményben lesz részed.

 

A legjobbat hozza ki belőled

Gyors váltás a 16MP-es és az UltraPixelTM kamera között a hátlapon5

Az UltraPixel a kedvezőtlen fényviszonyok közt is lenyűgöző képet készít, a 16MP-es kamera pedig minden részletet élethűen rögzít.

A 12 MP-es UltraPixel előlapi kamera kevesebb elmosódott képet, gyorsabb fókuszidőt és jobb éjszakai képeket eredményez.

 

HTC U Ultra

Tökéletes szimmetria

Színezett, hajlított 3D üveg

Rendkívül vékony

Egyedi funkciók, úgy, mint HTC Sense Companion, HTC USonic 3D Audióval és kiváló kamerák

A legjobb oldalad tükrözi - #BrilliantU