Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Már itthon is kapható az új HTC Desire 650 okostelefon

Már itthon is kapható az új HTC Desire 650 okostelefon
B3V3Z3T3M

Egyedi bordázott kialakítás, lenyűgöző kamera, és nagy felbontású hangzás teszi teljessé az élményt.

A HTC bemutatja a Desire család új tagját, a stílusos és egyedi Desire 650 okostelefont. A készülék különleges kialakítása egy félig sima, félig recézett hátlapban testesül meg, mely kiemelkedő személyre szabhatósággal párosul. 


„Egy okostelefon esetében az egyedi beállítási lehetőségek, a személyre szabhatóság egyre fontosabb elvárás. A HTC Desire 650 nem csak funkcióiban, de külsejében is biztosítja a felhasználók szabadságát. A félig sima, félig érdes formatervezéstől kezdve a személyre szabható HTC Sense platformig, a HTC Desire 650 olyan eszköz, melynek középpontjában a felhasználó áll.” – mondta Greig Williams a HTC európai elnöke. „Mindezt kiemelkedő kamera és hangélmény egészíti ki, így a HTC Desire 650 szórakoztatásban sem utolsó.”


Stílusosan kényelmes
A hátlap kialakítása nem csupán stílusos, de az ergonómiai kialakításnak köszönhetően kényelmes és biztonságos fogást biztosít, és már az első érintésnél tudhatjuk, hogyan tartjuk helyesen a készüléket. Mivel az apróbb karcolások és ütődések kiküszöbölhetetlenek, ezért a telefon 5 hüvelykes képernyőjét strapabíró Corning Gorilla™ Glass védi. A HD 720p kijelző élénk színeket biztosít, és az éjszakai mód segítségével sötétben is kellemesen olvasható.


Lenyűgöző kamera az elő- és a hátlapon
A HTC Desire 650 készülék 13 MP-es hátlapi kamerájának és a BSI szenzornak köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett is éles képeket készíthetünk. Az 5 MP-es előlapi kamera olyan funkciókkal egészül ki, mint az instant retus mód, illetve az automatikus és a hangvezérléssel működő felvételi mód, így könnyen megörökíthetünk minden pillanatot. Mindezeken felül a HTC Desire 650 a Google Fotókon keresztül ingyenes és korlátlanul felhő alapú tárhelyet biztosít. 

{gallery}
A HTC Boomsound fejhallgatóval hallgatva is magával ragadó élményt nyújt, akár filmnézésről, akár zenehallgatásról van szó.  A Google Play Music pedig közel 50.000 dalt kínál.
A Qualcomm® Snapdragon™ 400 négymagos processzorának köszönhetően egyszerre több alkalmazást is gond nélkül futtathatunk. A készülék 16 GB-os memóriával rendelkezik, és microSD-vel akár 2TB-ig is bővíthető.
A HTC Desire 650 okostelefon 2017 január utolsó hetétől érhető el Magyarországon, kék színben. 
További információ: www.htc.hu