Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ferencváros-Újpest hokimeccs a veronai buszbaleset áldozatai családjának megsegítésére

Ferencváros-Újpest hokimeccs a veronai buszbaleset áldozatai családjának megsegítésére Ferencváros-Újpest hokimeccs a veronai buszbaleset áldozatai családjának megsegítésére Ferencváros-Újpest hokimeccs a veronai buszbaleset áldozatai családjának megsegítésére Ferencváros-Újpest hokimeccs a veronai buszbaleset áldozatai családjának megsegítésére

A veronai buszbalesetben elhunytak, illetve megsérültek családjának támogatására ajánlja fel a Ferencváros és az Újpest jégkorongcsapata az egymás elleni csütörtöki bajnoki mérkőzésük jegybevételét.

    Az ötletet az adta, hogy az áldozatok között volt Vígh Balázs, aki mindkét klubban jégkorongozott. 


    A játékoshoz fűződő kapcsolatról, emlékekről és a MOL Liga-találkozó előkészületeiről Hudák Gábor, a Ferencváros jégkorongszakosztályának szakmai igazgatója, valamint Pichler Ádám, az újpestiek csatára beszélt az M1 aktuális csatornán hétfő este.


    "A tervezettnél egy nappal korábban, csütörtökön rendezzük meg a mérkőzést semleges helyszínen, a közel kétezer néző befogadására alkalmas Tüskecsarnokban, hogy minél több szurkoló jöhessen el. A teljes bevételt az Ökumenikus Szeretetszolgálat veronai áldozatok számára létrehozott számlájára fogjuk átutalni" - mondta Hudák.


    A felnőtt jegyek 1000, a diákjegyek 500 forintba kerülnek.


    A mérkőzés 19 órakor kezdődik.