Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Fedezd fel a zenét, érezd a csöndet

Fedezd fel a zenét, érezd a csöndet
Szerkesztő

Magyarországon is elérhető a B&O PLAY új vezeték nélküli fejhallgatója, a Beoplay H9

Imádod a zenét, és nem szereted, ha bármi elvonja a figyelmed a hangok szimfóniájáról? Zárd ki a külvilágot, és hagyd, hogy a dallamok körülöleljenek a város legforgalmasabb utcáján is! Az új Beoplay H9 fejhallgatóval a hangsúly mindig a zenén marad, bárhol vagy, és bármit csinálsz éppen! A zajos városban vagy a legcsendesebb szobában is egyformán élvezheted vele az ikonikus Bang & Olufsen hangzást.

A Beoplay H9-cel csak a zenére kell koncentrálnod. Kedvenc számodat a jobb oldali fülhallgató kezelőpanelén egy érintéssel elindíthatod, a hangerőt pedig egy finom simítással vezérelheted – még kesztyűben is. A feltölthető és cserélhető elemekkel akár 14 órán keresztül hallgathatod kedvenc dallamaidat, teljesen kizárva a külvilág zaját. Ha az akkumulátor mégis lemerül, egyszerűen csatlakoztasd az audio kábelt, így megszakítás nélkül elmerülhetsz a tökéletes hangzásban!
  

A Beoplay H9 fejhallgató továbbfejlesztett zajszűrőjével új szintre emeli a vezeték nélküli szabadságot. A fülhallgató külső és belső részén elhelyezett mikrofonok már azelőtt összegyűjtik a zajt, mielőtt az elérné a füledet, és egy ellentétes jelet generálva segítenek hatékonyan kiszűrni a felesleges zörejeket. Így a Beoplay H9 kerek, eredeti és tiszta hangzásával úgy szólaltatja meg a dallamokat, ahogyan azt megalkották. Az aktív zajszűrőt egy érintéssel ki is kapcsolhatod, ha épp beengednéd a város nyüzsgését is.

A B&O PLAY legújabb fejhallgatóját gondosan kiválasztott anyagokból készítették a kényelem és stílus jegyében. A fülhallgatót a puha báránybőr és memóriahab miatt soha nem akarod majd levenni, a stabilitásról pedig a könnyű, de szilárd alumínium keret, és a marhabőrrel bevont fejpánt gondoskodik. Így a Beoplay H9-cel a kiváló hangzással együtt egy dizájnos kiegészítőt is kapsz.
  

A Beoplay applikáció segítségével a hangzást is teljesen a saját igényeidhez igazíthatod. Akár az utcán sétálsz, akár edzel, az előre beállított zenei profilok közül kiválaszthatod a tevékenységedhez legmegfelelőbbet. Ahogy személyiségünk, hallásunk sem egyforma, ezért az applikáció lehetővé teszi, hogy teljesen személyre szabd a hangzást, és el is mentsd beállításaidat. Sőt, az applikáció segítségével még a töltöttségi állapotot is egyszerűen követheted.


Az Apcom Hungary Kft.
Az Apcom Hungary Kft. a dedikált disztribúciós szolgáltatások magyarországi képviselője. Az Apple termékek és kiegészítők, illetve okostelefonnal, táblagéppel vezérelhető okos eszközök, továbbá a Symantec nagyvállalati termékportfóliójának hazai disztribútora. A több mint 40 éves ICT tapasztalattal, nemzetközi háttérrel és tőkeerővel rendelkező Midis Group tagja. A Midis Group különböző értékesítési formákban többek között a következő gyártók termékeit forgalmazza 3 kontinensen, 30 országban: AEG, Adobe, Apple, CA Technologies, Cisco, HP, IBM, Intel, Oracle, SAP, Sybase.