Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Vasas már megállapodott az Újpest stadionjának üzemeltetőjével

A Vasas már megállapodott az Újpest stadionjának üzemeltetőjével

Jó eséllyel Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban fogadja a Vasas a szombathelyi Haladást jövő szombaton, amikor folytatódnak a labdarúgó NB I küzdelmei.

    A lehetőséget az teremti meg az angyalföldiek számára, hogy az átalakítás után megkapta a használatbavételi engedélyt a Szusza-stadion, az élvonalban szereplő Újpest FC otthona. 


    "Az új Illovszky Stadion átadásáig labdarúgóink átmeneti otthonául a Szusza Ferenc Stadion fog szolgálni" - közölte szombaton az MTI-vel a Vasas.
 

    "Az elmúlt hónapokban mindent megtettünk azért, hogy már a Haladás ellen a Szusza Ferenc Stadionban tudjunk játszani. A stadion műszaki átadás-átvétele után kiadták a használatbavételi engedélyt, így a meccsrendezéshez már csak az utolsó biztonságtechnikai ellenőrzésen kell megfelelnie a létesítménynek. A jövő szombati Haladás elleni mérkőzés szempontjából az is fontos, hogy az időjárás kegyes legyen hozzánk, de az előrejelzéseket figyelve e tekintetben is optimisták lehetünk" - idézte a közlemény Markovits László klubelnököt.