Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A HTC Vive már magyarországon is elérhető - Mi már teszteltük

A HTC Vive már magyarországon is elérhető - Mi már teszteltük
B3V3Z3T3M

2017 márciusától kezdődően 9 további országban elérhető a HTC Vive
 
 
A HTC VIVE™ bejelentette, hogy március 1-től újabb országokban teszi elérhetővé virtuális valóság eszközét. A HTC Vive tavasztól hivatalosan is beszerezhető lesz Bulgáriában, Horvátországban, Cipruson, Észtországban, Görögországban, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Szlovéniában. Az eszközt a www.vive.com weboldalról közvetlenül lehet megrendelni.

Peter Frolund, a HTC VR európai alelnöke elmondta: „A Vive rendkívül nagy sikernek örvend a nyugat-európai országban, így nagy izgalommal készültünk arra, hogy további 9 országgal bővíthessük a sort. Fontosnak tartjuk, hogy a HTC Vive-ot és az általa biztosított room scale technológián alapuló virtuális valóság élményt minél több felhasználó átélhesse.”

A mai bejelentés értelmében a Vive már 30 európai országban elérhető.

Szemezés a világ legnagyobb állatával, rajzolás 3D-ben, játék, játék, játék a valóságon túl - HTC VIVE gyorsteszt  >>>


 
A HTC VIVE™-ről
A VIVE a HTC és a Valve közös fejlesztése, ami egyedi, magával ragadó virtuális valóság élményt kínál. A teljesen újszerű élményt room-scale technológián és valósághű interakción keresztül biztosítja. 2015-ös bejelentése óta több mint 65 díjjal ismerték el. További információ: www.VIVE.com.