Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az összes jegy elkelt az Illúzió Mesterei Bűvész Show-ra

Az összes jegy elkelt az Illúzió Mesterei Bűvész Show-ra
  • 2017. 03. 02.

Március 2-5. között minden a varázslatról és a szórakoztatásról fog szólni a MOM Kulturális Központban, ahol az Illúzió Mesterei hat teltházas előadást tartanak.
Nem mindennapi előadásnak lehetnek részesei a nézők ezen a hétvégén az Illúzió Mesterei Bűvész Show-n, amire már két hete az összes jegy elkelt. Gondolatolvasás, lebegő karikák, interaktív kártyatrükkök, egy önmagát kettéfűrészelő bűvész és még sok más látványos mutatvány is szerepel a humorban gazdag műsorban.


„Nagyon izgatottak vagyunk a hétvégi előadások miatt, hihetetlen, hogy az összes jegy elkelt. Olyan trükköket láthatnak a nézők, amiket eddig még sehol máshol. Köszönjük, hogy ilyen sokan kíváncsiak ránk”- nyilatkozta Hajnóczy Soma az esemény producere és fellépője, és Kelle Botond a produkció kreatív producere.
Az előadássorozatnak a szórakoztatáson kívül van egy jótékony célja is. A nézők a jegyük megvásárlásával támogatják a Démétér Alapítványt, amely a Szent László Kórházban található Démétér ház bővítésére gyűjt. Az Alapítvány az őssejt-transzplantáción átesett gyermekeket és családjukat segíti - a mostani beruházással már 14 apartmanban tudják majd fogadni a gyógyuló gyermekeket.