Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Éld meg a csöndet, érezd a zenét!

Éld meg a csöndet, érezd a zenét!
  • 2017. 03. 03.

Beoplay M5 hangszóró

Szeretjük a zenét, és szeretjük, ha az teljesen körülölel minket. A legújabb Beoplay M5 hangszórót mindegy, hogy hol helyezed el a lakásodban, True360 mindenirányú hangzásának köszönhetően a zene egyformán betölti az életedet. A vezeték nélküli hangszórót szabadon az asztalon, a polcon vagy sarokban is elhelyezheted anélkül, hogy a hangminőség romlásával kellene számolnod. A Beoplay M5 nemcsak hangzásban, designban is erős. Teteje matt alumínium, testét a dán Kvadrat különleges gyapjúval kevert, cserélhető szövetpalástja borítja. Az M5-öt a Multiroom funkcióval ellátott Beoplay eszközeiddel is összekapcsolhatod, így akár a lakás minden pontján összehangoltan élvezheted az ikonikus Bang & Olufsen hangzást!

 

Beoplay H9 fejhallgató

Zárd ki a külvilágot, és élj csak a dallamoknak a város legforgalmasabb utcáján is! Kedvenc számodat a jobb oldali fülhallgató kezelőpanelén egy érintéssel elindíthatod, a hangerőt egy finom simítással vezérelheted – még kesztyűben is. A feltölthető és cserélhető elemekkel akár 14 órán keresztül hallgathatod kedvenc zenéidet, ha pedig mégis lemerül, egyszerűen csatlakoztasd az audio kábelt, és merülj el újra a hangok világában! Továbbfejlesztett zajszűrőjével új szintre emeli a vezeték nélküli szabadságot is. A H9 külső és belső részén elhelyezett mikrofonok már azelőtt összegyűjtik a zajt, mielőtt az elérné a füledet, és kiszűrik a zörejeket. A kerek, tiszta és személyre szabható hangzást a puha báránybőr fülpárnák és a karakteres marhabőr fejpánt teszi szemmel láthatóan is ikonikussá.

 

Szeress bele újra a zenébe!

Legújabb B&O PLAY fejhallgató: Beoplay H4

Szeretsz kilépni a komfortzónádból, és szereted, ha letaglóz a zene? Fejezd ki önmagad a zenén keresztül az új Beoplay H4 fejhallgatóval, és hagyd, hogy a dallamok inspiráljanak egész nap, bármit is csinálsz! A Beoplay H4 külsejét az alapoktól tervezték újra, hogy az ikonikus egyszerűséghez ragaszkodók is megtalálják a hozzájuk illő B&O PLAY fejhallgatót. Minden anyaga autentikus, ahogy szereted: bőr, alumínium, acél. Passzív zajszűrő technológiája nem engedi be a külvilág zaját, és környezeted sem érzékel semmit a zenédből. Egy feltöltéssel akár 19 órán át bírja. A Beoplay applikáción keresztül pedig könnyen megtalálod a kedvenc beállításaidat, akár útközben, akár otthon használod. Élvezd a kiváló hangzást és a vezeték nélküli szabadságot a Beoplay H4-el!

{gallery}