Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Újra Kollár Lajost jelölték a Magyar Vitorlás Szövetség elnökének

Újra Kollár Lajost jelölték a Magyar Vitorlás Szövetség elnökének

A jelenlegi vezető, Kollár Lajos az egyetlen jelölt a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) elnöki posztjára.

 

    Az MVSZ tisztújító közgyűlésére március 30-án kerül sor - áll az MVSZ közleményében. A civilben érsebész professzor 2013 óta vezeti a szövetséget.


     "Rendkívüli öröm számomra, hogy újra jelöltek, mert így lehetőségem van rá, hogy folytassam azt a munkát, amelyet az előző olimpiai ciklusban elkezdtünk, és amelynek eredményei már megmutatkoztak olimpikonjaink sikeres szereplésében, az utánpótlás-bázis szélesedésében és a magyar vitorlás sport anyagi és szervezeti hátterének megszilárdításában" - mondta Kollár Lajos.


     A nyilvánosságra hozott jelöltlista szerint az elnöki pozícióra csak Kollár Lajost jelölték, az elnökségi tagságra 13-an pályáznak.


     Kollár Lajos a Pécsi Tudományegyetem Érsebészeti Klinikájának társprofesszora, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara Komplex Sport Teljesítménydiagnosztikai és Fizioterápiás Kutatóközpontjának vezetője.


    Az MVSZ elnöke, akit 2016-ban a Magyar Érdemrend Tiszti Keresztjével tüntettek ki, fiatal kora óta vitorlázik, versenyez, a Tabu nevű klasszikus 40-es cirkáló tulajdonosa és kormányosa.

Címkék