Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Indul a Ninjago bajnokság!

Indul a Ninjago bajnokság!
Szerkesztő

Hajrá, kockák! A Lego Ninjago film (The Lego Ninjago film, hazai bemutató: 2017. szeptember 21.) készítői fantasztikus lehetőséget kínálnak mindenkinek, aki szeret legózni, és bírta az eddigi Legó-mozikat: vagyis kb. az egész világnak. Versenyt hirdettek, saját, Ninjago-témájú legós minimozik készítésére. Az alkotók az egész világon elkészíthetik saját, minimum 15, maximum 30 másodperces filmjüket, amelynek valamiképpen a Ninjago citybeli életről kell szólnia.

Ha a készítő elmúlt 13 éves, akkor május 10-ig feltöltheti a művét (vagy műveit). A legjobb hat alkotás készítői csodás jutalomban részesülnek, és még egy szuper ráadásban: a film, vagy egy részlete bekerülhet magába A Lego Ninjago film-be – amelyben hat ifjú harcos, a vén Wu mester segítségével kénytelen megvédeni Ninjago városát a rátörő rettentő gonosz ellen… és mindez a Lego-mozikban megszokott őrült humorral megfűszerezve.

A játékkal kapcsolatos minden további információ elérhető a https://www.lego.com/en-us/rebrick/contest-page/contests/ninjago-movie oldalon: kezdődhet a nagy építkezés!

IC Press