Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Mesebeli fülesek érkeztek a gyerkőcöknek

Mesebeli fülesek érkeztek a gyerkőcöknek Mesebeli fülesek érkeztek a gyerkőcöknek Mesebeli fülesek érkeztek a gyerkőcöknek Mesebeli fülesek érkeztek a gyerkőcöknek Mesebeli fülesek érkeztek a gyerkőcöknek

Új modellekkel bővült a gyerekek számára tervezett nagy sikerű LITTLE ROCKERZ fejhallgató termékcsalád. A beépített hangerő limiterrel rendelkező Ice Princess, Green Dragon, Teal Bow és Red Robot modellek korlátozott mennyiségben kerülnek forgalomba.

 

A Zagg (Nasdaq:ZAGG) bemutatta a nagy sikerű Little Rockerz gyerekek számára tervezett fejhallgató család négy vadonatúj modelljét, aminek köszönhetően most már hét jelmeznek is beillő készülék közül választhatnak a gyerekek és a szüleik.

 

Az ötletes fejhallgatók fiúk és lányok számára is remek kiegészítőül szolgálhatnak, felhasználásuknak csak a fantázia szab határt: legyen szó a dzsungelben történő kalandozásról, a királykisasszony megmentéséről, vagy a jövőben játszódó galaktikus eposzról, a Little Rockerz fejhallgatók bármilyen játékos helyzetben megállják a helyüket. Szülinapi zsúr, autós utazás, vagy csak egy gyerekszobában töltött esős délután, az ötletes készülékek minden körülmények között kiváló szórakozást ígérnek az apróságok számára, ráadásul megújult választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a leginkább testhezálló darabot:

 

  • Ice Princess Tiara – Nélkülözhetetlen alapdarab minden jégkirálynő számára! (Új)

  • Teal Bow– A mindig tipp-topp divatos csokornyakendő! (Új)

  • Red Robot – A ifjú sci-fi rajongókat a jövő szuperrobotjává alakítja! (Új)

  • Green Dragon – Vigyázzon ezekkel a féktelen srácokkal! (Új)

  • Pink Tiara – Bálokra tökéletes

  • Orange Lion – Azoknak, akikben ott él a kisoroszlán!

  • Hot Pink Kitten – Minden állatbarátnak!

A megjelenés mellett a Little Rockerz fejhallgatók műszaki tekintetben is kiváló értéket nyújtanak a vásárlóknak és a felhasználóknak: a 30mm-es beépített hangszórók részletgazdag hangjának köszönhetően a gyerekeknek páratlanul tiszta audió élményben lehet részük, továbbá a túlzott hangerő káros következményeinek elkerülése érdekében minden Little Rockerz modell beépített limiterrel rendelkezik, amely garantálja, hogy a hangerő mindig a biztonságos 85 decibeles határérték alatt maradjon. A fejhallgatóhoz alaptartozék az 1.2 m hosszú kábel, aminek hossza kellő szabadságot biztosít a zavartalan szórakozáshoz.

 

Az eredeti Little Rockerz kollekció óriási sikert aratott, ezért mindenképpen szerettük volna kibővíteni a választékot. Örülök, hogy a friss modellek megjelenésével most még több, a készülékek designjában megjelenő mesebeli téma indíthatja be a gyerekek képzeletét, miközben a szülők nyugodtan dőlhetnek hátra annak tudatában, hogy a kicsik felhőtlenül és biztonságban szórakoznak” - mondta Chris Ahern, a Zagg International elnöke.”

 

A Zagg felmérése alapján a gyerek fejhallgatók vásárlásakor az anyukák számára a két legfontosabb szempont a biztonság és a kényelem: a készülék rendelkezzen beépített hangerő limiterrel, és hosszú időn keresztül viselhető fülpárnákkal. A kutatás szerint a gyerekek leggyakrabban tablettel, vagy okostelefonnal használják a fejhallgatókat.

 

Vásárlás

 

A Little Rockerz fejhallgatók 19,99 euró áron megvásárolhatók a ZAGG.com webshopjában.

Címkék