Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ismét tragikus balesetekkel kezdődött a nap

Ismét tragikus balesetekkel kezdődött a nap

Elgázolt egy gyalogost szombatról vasárnapra virradó éjjel egy személygépkocsi az 51101-es számú Csepeli út 4-és kilométerszelvényében, Szigetszentmiklós területén. A sofőr és a gyalogos is megsérült, utóbbi a kórházba szállítását követően meghalt - közölte honlapján a rendőrség.

    A baleset körülményei eddig tisztázatlanok. A helyszínelést befejezték, a forgalom zavartalan az érintett útszakaszon - tudatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Az útpadkára hajtott, majd felborult egy személyautó a 31-es főúton a Heves megyei Tenk térségében vasárnap hajnalban, a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette és ketten megsérültek - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

    A két sérült egyikét a műszaki mentést végző hevesi hivatásos tűzoltók szabadították ki - írta honlapján a katasztrófavédelem.


     A rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat, kerülni Átány irányába lehet.


     Feloldották az útzárat a 31-es főút 117-es kilométerénél, Tenknél, ahol korábban baleset miatt teljes szélességében lezárták az útszakaszt - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap hajnalban.


    A rendőrség tájékoztatása szerint a gépjármű vezetője a helyszínen életét vesztette, két utasa pedig megsérült, őket kórházba szállították a mentők.

Címkék