Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A gondoskodás az alapanyagoknál kezdődik

A gondoskodás az alapanyagoknál kezdődik
  • 2017. 05. 01.

A Vénusz a családi étkezések mellett a fenntarthatóságra is ügyel


 

Családunk iránti gondoskodást sokszor az ételeken keresztül fejezzük ki. Odafigyelünk, hogy mit honnan szerzünk be, válogatunk az ízletes gyümölcsök és zöldségek között, hogy csak a legszebbeket vigyük haza szeretteinknek. A Vénusz ugyanígy gondolkozik, és ezért kiemelt figyelmet fordít a minőségi étolaj előállításához szükséges alapanyagok beszerzésére. Erről tanúskodik az a logó is, amely mostantól számos Vénusz 100% napraforgó-étolaj csomagolását díszíti.

{gallery}

A fenntarthatóság egyre inkább begyűrűzik az otthonokba, így a konyhába is. A Vénusz számára kiemelten fontos, hogy az ízek mellett a felhasznált alapanyagokra és a környezetvédelemre is kellő figyelmet fordítson. Ennek az elkötelezettségnek az eredménye, hogy a Vénusz 100% napraforgó étolaj Magyarországon kategóriájában elsőként tudhatja magáénak az ISCC PLUS tanúsítványt, amely logó már a palackok címkéjét is büszkén díszíti.

Az ISCC PLUS egy vezető nemzetközi fenntarthatósági szabvány, amely garantálja, hogy a Vénusz előállításhoz szükséges alapanyag mennyiséget fenntartható gazdálkodásból szerzik be, illetve ellenőrzött folyamatokat biztosítanak a termőföldtől egészen a konyháig. Ez pedig nem csupán a fenntartható forrásból származó olajmag termesztését, hanem a fenntartható gazdaságok működését is ösztönözi. Így a Vénusz napraforgó-étolaj vásárlása során nem csupán a garantáltan magas minőségben lehetünk biztosak, hanem abban is, hogy olyan terméket vásárolunk, amellyel mi magunk is hozzájárulhatunk a fenntarthatósághoz és környezetünk védelméhez.