Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Panasonic terjeszkedik Közép- és Kelet-Európában

A Panasonic terjeszkedik Közép- és Kelet-Európában
B3V3Z3T3M

A Panasonic üzletfejlesztési részlege áprilisban kezdte meg munkáját, méghozzá azzal a kifejezett céllal, hogy profiknak szánt termékeivel meghódítsa az európai piacot.

 

A Panasonicot megalakulása óta termékei kiváló minőségéről ismerik. A japán technológia azért lett a tökéletesség szinonimája, mert a japán munkafilozófia és a kiválóság szenvedélyes keresése azzá tették.

{gallery}

A professzionális felhasználóknak készült termékek iránti hatalmas érdeklődés nyomán az oszakai cég úgy döntött, hogy új részlegében a legjobb szakembereket gyűjti össze. A vezetői megbízást Rafał Kiss, a közép- és kelet-európai régió kereskedelmi igazgatója kapta. „A Lengyelországban, a balti államokban, Csehországban és Szlovákiában elért számos sikert követően felkértek, hogy hódítsam meg 17 európai ország piacát” – mondta az igazgató. „Ez komoly kihívás, amelyen egy elkötelezett csapattal dolgozhatok. Örömmel tölt el, hogy a legjobb szakemberekkel működhetek együtt, és biztos vagyok benne, hogy elérjük a célunkat.”

 

Rafał Kiss és mások mellett két termékmenedzser is dolgozik az új részlegen. Eliza Bogucka lett a nagy háztartási gépek, kis konyhai eszközök és világítás (MDA, SKA and Lighting) termékcsoport termékmenedzsere, Magdalena Walińska termékmenedzser pedig a szépségápolás (Beauty Care) termékcsoportért felel. Jakub Czerwiński üzletfejlesztési menedzser irányítja az értékesítést.

 

Az éttermi vendégek egyre igényesebbek és jól tájékozottak. Ezért fontos az olyan berendezések kifejlesztése, amelyek az ételek elkészítőinek munkáját segítik. Ebbe a csoportba tartozik például egy magas színvonalú technológiával rendelkező fejlett mikrohullámú sütő, amely kiszolgálja a szakácsok igényeit. Ilyen termék a Panasonic NE-C1475 kombinált mikrohullámú sütő. Harminc liter űrtartalommal rendelkezik, és az SD kártyás technológia segítségével az ételreceptek frissítése gyors és egyszerű – akár több helyszínen egyszerre.

 

„Viszonteladóinkon keresztül a Panasonic termékek már egész Nyugat-Európában népszerűvé váltak a legrangosabb hotelek és éttermek konyháin. A széles választéknak és kiváló termékjellemzőknek köszönhetően a legjobb séfek is a mi készülékeinket választják. Megtiszteltetés, hogy egy olyan projekt részese lehetek, amely ilyen széles választékkal jelenik meg a régióban” – mondta Eliza Bogucka termékmenedzser.

 

Az üzletfejlesztési részleg nemcsak a világ gasztronómiájának legjobb konyháit kiszolgáló berendezések fejlesztésén fog dolgozni. A Panasonic a fodrász- és borbélyszalonok körében is vezető szerepre pályázik Közép- és Kelet-Európában.

 

„Mind a fodrászok, mind pedig a borbélyok számára nagyon fontos, hogy megbízható eszközökkel tudjanak kiváló minőségű munkát végezni” – emelte ki Magdalena Walińska, szépségápolási termékmenedzser. „A férfiak szívesebben veszik igénybe olyan szakemberek szolgáltatását, akik a mi megbízható, prémium minőségű termékeinkkel dolgoznak” – tette hozzá.

 

A Panasonic ER-GP80 és a Panasonic ER1611 professzionális hajvágók lineáris motorjai tovább működnek egy akkumulátor-feltöltéssel, s rendelkeznek a működési módhoz igazított teljesítményvezérléssel. A japán precizitással készült, 45 foknál kisebb hajlásszögű késélek tökéletes működést biztosítanak, és megfelelnek a professzionális felhasználók támasztotta követelményeknek.

 

A Panasonic az innovatív termékek fejlesztésének területén nem ismer kompromisszumot. A Panasonic dolgozói világszerte, minden szinten azon munkálkodnak, hogy megkönnyítsék az emberek életét és munkáját. Hitük a sikerben és motivációjuk segít abban, hogy újabb és újabb csúcsokat hódítsanak meg, és minden területen sikeresek legyenek.

 

Címkék